جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۹۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶

یک فعال اصلاح طلب : اختلافات بوجود آمده تاثیری بر سبد آرای روحانی در خوزستان ندارد

کورش مهدوی : ریشه برخی کدورت ها و اختلافات درون اصلاح طلبان استان را میتوان در متاثر شدن از نگاه های قومیتی با توجه به تجربیات دو سه دهه اخیر مشاهده کرد که تازگی هم ندارد.
 به گزارش آراس:
                 
اشاره : کورش مهدوی ، فوق لیسانس حقوق بین الملل ،دبیر بازنشسته آموزش و پرورش، مسئولیت ستادهای انتخاباتی اصلاح طلبان (ستاد انتخاباتی آقای خاتمی ) در دو دوره سال های 76 و 80 در شهرستان امیدیه ، مسئولیت اداره فرهنگ و  ارشاد اسلامی امیدیه در زمان مدیر کلی آقای دکتر نشان، شاغل در بخش خصوصی بعنوان سرپرست مالی اداری پروزه  نمکزدایی بی بی حکیمه ، دارای چند مقاله چاپ شده و غیر چاپ در روزنامه های استان طی سال های گذشته می باشد. گروه رسانه ای آراس با این فعال اصلاح طلب استان خوزستان به گفتگو نشسته است که ماحصل آن از نظرتان می گذرد. 
 
 انشقاق و اختلاف به وجود آمده میان اصلاح طلبان خوزستان در خصوص ریاست ستاد آقای روحانی چه آسیب هایی به آراء ایشان در خوزستان وارد می کند؟     

 با توجه به تجربیات گذشته معتقدم اختلاف جدی میان اصللاح طلبان وجود ندارد، اختلاف نظرات نسبت به شیوه ی کارکرد فعالیت های ستاد های  انتخاباتی با انتصاب مسولان آن تاثیر چندانی بر میزان آراء جناب آقای روحانی با عنایت به نقش آفرینی شبکه های اجتماعی نخواهد داشت.

به نظر می رسد اقشار مختلف مردم حتی روستاییان و عشایر نیز به لحاظ دسترسی گسترده به اخبار عرصه ی  سیاست، اقتصاد ومسائل  گوناگون اجتماعی کشور دارای برداشتی کلی گونه بوده که احتمال تکرار سال 84 را به حداقل می رساند.

توصیه شما جهت رفع این تنش ها و اختلاف نظر میان اصلاح طلبان جهت حمایت قاطع از آقای روحانی چیست؟

به نظر می رسد متمرکز کردن نگاه ها  بر اصل شایسته سالاری و پرهیز دوری  جستن و دامن زدن به موضوعات تفرقه افکنانه، قومی که می تواند آفت جدی و عامل بازدارند حرکت رو به توسعه هر جامعه ای باشد. تاثیر گذاری جدی آن بر کسی پوشیده نیست.

البته بحث شایسته سالاری به معنی اغنا و بی نیاز از  متعامل کردن نقش و جایگاه های مختلف قومیتی در پروسه های اجتماعی و سیاسی نیست.

یک فعال اصلاح طلب : اختلافات بوجود آمده تاثیری بر سبد آرای روحانی در خوزستان  ندارد

ریشه ی این انشقاق و اتفاقات درونی در جریان اصلاحات خوزستان را در چه موضوعاتی می دانید؟

چناچنه عرض کردم، خیلی معتقد بر این اختلافات نیستم، فکر می کنم، افراد و فرهیختگان، جریان حامی دولت، با هر قومیت احساس وظیفه مسوولانه و دلسوزانه جهت تقویت مسیر اصلاح طلبانه و افزایش آراء صندوق آقای روحانی دارند.

 البته ریشه ی برخی کدورت ها و اختلافات اجتماعی را می توان در تفاوت نگاه های کارکردی و اجرایی و گاها متاثر شدن از نگاه های قومیتی با توجه به تجربیات دو سه دهه اخیر مشاهده کرد که تازگی هم ندارد.

چه مکانیزمی برای اداره ی ستاد دکتر روحانی پیشنهاد می کنید؟

عنایت به فرصت اندک باقیمانده جهت برنامه ریزی های لازم و فعال کردن ستاد ها و مشکلات پیش رو اعتقاد به تدوام کار و حمایت از دکتر کهرام دارم.

بایستی برخی نسبت های احتمالی را کنار بگذاریم در غیر این صورت برای شورایی عمل کردن نیز با موانع مشابه مواجه خواهیم شد.

موافق ارائه لیست از سوی شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان خوزستان هستید؟ 

بستگی به کارکرد و توانمندی نیروهای سیاسی در شهر دارد، متاسفانه کارکرد و برآیند تلاش آن ها در انتخابات مجلس شورای اسلامی نمره خوبی نگرفت، لذا به نظر می رسد علی رغم تمایل به ارائه لیست واحد کار را بسیار سخت می بینم.

وجود یک شورای شهر سیاسی یا قومی؟ کدامیک را جهت شورای پنجم مناسب می دانید؟

حداقل می توان معتقد بود که در جامعه ی ما لزوما حرکت سیاسی در تقابل با علقه های قومی نیست. اما جهت تلفیق این دو مقوله و استفاده از پتانسیل هر یک به منظور  همفزایی باید قائل به وجود و بکار گیری نیروها و صاحب نظران کارشناس علوم اجتماعی، سیاسی و فرهنگی باشیم. 

همانا که گاه خواسته و یا ناخواسته مورد هجمه خودی قرار گرفته و جهت تخریب شخصیت آن پیشکسوتان بی مهابا با قلم میزنیم که بر شاخه نشستن بن می برد.

آیا با انتخاب شهردار بومی یا غیر، موافق هستید؟

 بستگی به تغییر های تاثیر گذار بر تصمیم گیری در ظرف زمان خود دارد، در شرایطی شهردار بومی و گاه شهردار غیر بومی.

خبرنگار: سارا محسنی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار