آراس -شکوفه پایدار
اشاره : دکتر مهدی قمشی دارای مدرک دکتری آبیاری و زهکشی گرایش هیدرولیک رسوب از دانشگاه ولونگونگ استرالیا، استاد تمام دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران بوده که تالیف 4 عنوان کتاب، انجام بیش از 10 طرح تحقیقاتی با دستگاه های اجرایی، ده ها عنوان مقاله در کنفرانس ها و مجلات داخلی و خارجی از جمله سوابق علمی ایشان به شمار می رود.دکتر قمشی همچنین در بخش اجرایی نیز دارای سوابق درخشانی می باشند که از جمله آنها مشاور استاندار خوزستان در امور مدیریت منابع آب و صیانت از رودخانه های استان است.
دکتر قمشی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس و برادر شهید است. او به تازگی با رای قاطع اعضای شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان خوزستان به ریاست این شورا انتخاب شده است. گروه رسانه ای آراس با ایشان در خصوص انتخابات شورای شهر اهواز به گفتگونشسته است که از نظرتان می گذرد:
آقای دکتر قمشی شاخص ها و معیارهای افراد برای قرار گرفتن در لیست انتخاباتی شورای هماهنگی اصلاح طلبان چیست؟
برای شورای شهر قطعا نیاز به افراد امین و متختصص در مسائل مرتبط با امور شهری داریم.
شاخص ها به همین دو نقطه باز می گردد، افرادی که پاکدست باشند و هم تخصص لازم در مسائل شهری را داشته باشند .
البته ما خود به خود نمی توانیم مسائل قومیتی را فراموش کنیم. قاعدتا در این تخصص هایی که در نظر خواهیم گرفت مسئله اقوام را هم رعایت خواهیم کرد تا اقوام در شهر کاندیدای خود را در میان افراد برگزیده ببینندو اعتمادشان بیشتر شود.
افراد لایقی را باید به مردم معرفی کنیم. همه تلاش مان بر آن است که بین گروه های اصلاح طلب توافقی ایجاد کنیم و یک لیست ارائه دهیم.
البته آگاهی داریم کاندیدای زیادی هستند که طبق چارچوب های ما و بر اساس معیارهای ما ممکن است در میان کاندیدها قرار گیرند اما به دلیل آنکه ما محدود به انتخاب 13 نفر هستم خودمان را مکلف میذدانیم که این 13 نفر را از نگاه خودمان به شهرهای مختلف خصوصا اهواز معرفی کنیم، برای همه شهرهای استان برنامه داریم، ضمن اینکه به همه کاندیدها احترام میذگذاریم و ممکن است تعدادی از این افراد جز اصلاح طلبان هم باشند و در لیست قرار نگیرند.
نظر شما در خصوص بستن لیست های قومیتی چیست؟
معتقد نیستم که با لیست های قومی بتوانیم به پیش رویم، برای شهری که اقوام مختلفی زندگی می کنند هیچ گروهی نباید به خود اجازه دهد سیطره کامل بر شورای شهر پیدا کند و این از مسائل جامعه مدنی فاصله زیادی دارد.
از گروهای قومی انتظار داریم که لیست ها را ترکیبی ببندند و این نکته القا نشود که در استان برتری طلبی قومی در حال شکل گیری است. این نوع نگاه قطعا اثر منفی در رویه های اصلاح طلبی و جامعه مدنی دارد.
نظرتان در مورد معرفی شهردار منتخب هر لیست ائتلافی چیست؟
ما مایل هستیم مانند بسیاری از شهرهای بزرگ شهرداری انتخاب شود که تخصص لازم و همچنین مدیریت مورد نظر و حداقلی را برای کلانشهر بزرگ اهواز داشته باشد. مردم انتظار دارند که شهرداری که انتخاب می شود در حد این کلانشهر باشد و تخصصش به مسائل شهری کمک کند.
انتظارات مردم و ما اصلاح طلبان این است که برای انتخاب شهردار باید وسواس زیادی به خرج دهیم. در لیست شورای هماهنگی اصلاح طلبان شهردار معرفی نخواهد شد.