استاندار سابق هرمزگان و خوزستان گفت: اگر مقام ها و مناصب به یک شرکت سهامی تشبیه شوند سهام داران اصلی مسئولین و منصوبین نظام جمهوری اسلامی، ملت ایران از دوران مبارزات پیش از انقلاب و فراز و فرودهای پس از انقلاب تاکنون هستند.
به گزارش آراس ؛ عبدالحسن مقتدائی پیش از ظهر پنج شنبه ( دهم فروردین ) مصادف با ولادت امام محمد باقر ( ع) به دعوت جمعی از بزرگان استان لرستان وارد این استان شد و در جمع مردم خرم آباد اظهار کرد: هر فردی در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت و منصبی را در اختیار دارد باید بداند چنین جایگاهی را مرهون مقاومت و پایداری ملت شریف ایران، مبارزان انقلابی، شهیدان دفاع مقدس و مدافع حرم و خانواده های آنان و همچنین بارماندگان جنگ تحمیلی یعنی جانبازان می باشد.
وی اندیشیدن به آینده و غفلت ورزیدن از زمان حال را مردود شمرد و بیان کرد: اندیشیدن به آینده و تدوین نقشه راه و برنامه ریزی برای دستیابی به نقطه هدف امری مثبت است اما مشروط به اینکه به بهای از دست رفتن زمان حال تمام نشود و مهم ترین ظرفیت و امتیازی که در حال حاضر وجود دارد و به واسطهٔ همان می توان آینده ای روشن در کشور رقم زد منابع انسانی است.
مقتدائی مناطق مختلف کشور ایران را دارای منابع و ذخایر و استعدادهای خدادادی متنوع و گسترده ای دانست و بهره وری مطلوب از این داشته ها را در گروی مبذول داشتن توجه ویژه به تربیت تخصصی نیروی انسانی ماهر و مدیران کارآزموده در مناطق دانست تا از این طریق زمینه حضور آنان در سطح مجموعه ها و دستگاه های ملی چه از نوع انتخابی و چه از نوع انتصابی فراهم و تصویری واقعی از استعدادهای بالفعل درآمده مناطق جغرافیایی مختلف در سطح ملی ترسیم شود.
او مهاجرت نیروهای انسانی توانمند مناطق محروم، مرزی و کمتر برخوردار را ناقض توسعه اعلام کرد و گفت: هنگامی می توان یک عارضه منفی را مرتفع نمود که ریشه آن شناسایی شده باشد و ریشه مهاجرت نیروهای انسانی توانمند و قابل، عدم توجه به استعدادهای بالقوه آنان و برنامه ریزی برای بالفعل در آوردن این استعدادها می باشد و با توجه به کهولت سنی نسل انقلاب رفته رفته مناطق مذکور در حال تخلیه شدن از نیروهای انسانی هستند که این خود ناقض و متوقف کننده امر توسعه همه جانبه می باشد