يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵

فولاد 3 – استقلال اهواز 2/ بی‌انگیزگی مانع زیبایی داربی اهواز نشد

در این بازی برای فولاد، ساسان انصاری در دقایق 59، 80 و 83 گلزنی کرد و در تیم مقابل نیز دو گل شاگردان سیاوش بختیاری‌زاده را حمزه خضیراوی در دقایق 55 و 70 وارد دروازه سرخ‌پوشان کرد.
فولاد خوزستان توانست با هت تریک ساسان انصاری، داربی اهواز را با حساب 3 بر 2 پیروز شود.


به گزارش ایسنا، در آخرین دیدار از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم فولاد خوزستان و استقلال اهواز از ساعت 18 در ورزشگاه غدیر، داربی اهواز را برگزار کردند که این بازی پرگل با پیروزی 3 بر 2 شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید.


در این بازی برای فولاد، ساسان انصاری در دقایق 59، 80 و 83 گلزنی کرد و در تیم مقابل نیز دو گل شاگردان سیاوش بختیاری‌زاده را حمزه خضیراوی در دقایق 55 و 70 وارد دروازه سرخ‌پوشان کرد.

همچنین عادل کلاه‌کج کاپیتان استقلال در دقیقه 45 پنالتی تیمش را از دست داد.

فولاد خوزستان با سه امتیاز این دیدار 34 امتیازی شد و بدون تغییر، در رتبه دوازدهم باقی ماند. استقلال اهواز سقوط کرده هم کماکان با 13 امتیاز در قعر جدول جا گرفت.

با انجام این بازی پرونده هفته بیست و هشتم لیگ برتر بسته شد و هفته بیست و نهم نیز روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه به صورت همزمان برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار