پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵ | Thursday , 24 July 2025
کد خبر: ۱۸۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۶

بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالاب هورالعظیم آغازشد

با دستور استاندار خوزستان و پیگیری های سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان ، کاررهاسازی آب تالاب هورالعظیم به بخش خشک شده این تالاب به وسعت 5 هزارهکتار با هدف جلوگیری از تخریب دایک مرزی و نیز مقابله با ریزگردها آغازگردید.
به گزارش آراس: آنگونه که حاکی است برداشتن کالورت ها ( دریچه ها ) و هدایت آب تالاب هورالعظیم به بخش خشک شده آن که به وسعت 5 هزارهکتار که هم اکنون یکی از کانون های انتشار ریزگردها درمنطقه هست ، همواره با مقاومت شرکت توسعه مهندسی نفت "متن " که این اراضی دراختیارآنهاست ، مواجه بوده است. 

بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه  مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالار هورالعظیم  آغازشد

  شایان ذکر است؛ با شروع بارندگی های اخیر و افزایش دبی آب رودخانه کرخه ، سطح آب تالاب هورالعظیم بالاآمد که دایک مرزی با عراق را تهدید به شکستن کرد . حادثه ای که آذرماه امسال اتفاق افتاد و ما را متحمل خسارتی نمود.

  کیامرث حاجی زاده سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان  عصرروزسه شنبه با همراهی معاون دادستانی خوزستان و مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان ، معاون سازمان اب و برق خوزستان ، مدیران شرکت توسعه مهندسی نفت " متن " ومعاون دادستانی شهرستان هویزه و جمعی دیگرازمسوولان ازهورالعظیم بازدید و نسبت به رهاسازی آب این تالاب با هدف جلوگیری از شکستن دایک مرزی و نیز سیراب کردن  اراضی خشک شده تالاب هورالعظیم  پافشاری کرد.

 بر اساس این گزارش؛ ازعصرروزگذشته دریچه های آب تالاب هورالعظیم  یکی پس از دیگری گشایش و آب رهاسازی شد که درپی آن  اراضی خشک تحت اختیارشرکت مهندسی توسعه نفت "  متن " شروع به سیراب کردند . 

   حاجی زاده گفت : باسیراب شدن  بخش خشک شده  تالاب هورالعظیم ، نگرانی ما ازبابت بلندن شدن  ریزگردها ازاین منطقه مرتفع می شود.

   وی ازهمکاری شرکت نفت نسبت به رها سازی آب دراین منطقه همچنین سازمان آب و برق بابت هدایت  زه آب ها   به حوضچه های پایین دستی شماره 5 تالاب هورالعظیم که   نهایت همکاری راداشتند قدردانی کرد.

  سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان افزود: با بارندگی اخیر و افزایش دبی آب رودخانه کرخه ، به تبع آب تالاب هورالعظیم بالا امد و احتمال تخریب دایک مرزی ما با عراق وجود داشت . لذا با رها سازی اب تالاب  دوهدف عمده جلوگیری از تخریب دایک مرزی همپنین بهبود  شرایط زیست محیطی و  پیشگیری از انتشارریزگردها در اراضی خشک تالاب هورالعظیم ،دنبال گردید.

    حاجی زاده خاطر نشان کرد: مقررشد که آب حوضچه شماره 5 تالاب با احداث چند کالورت توسط شرکت متن به اراضی خشک پایین دستی تالاب  سرریز شود . این عملیات انتقال عصردیروز با ماشین الات حفاری توسط شرکت متن  شروع شد.

 وی ادامه داد: کلیه این اقدامات با هماهنگی و حمایت استاندارمحترم صورت گرفت تا  حداکثر استفاده از آب  ورودی به تالاب برای  توزیع درمناطق خشک آن  صورت پذیرد . این کار  برای حقظ شرایط امنیتی ،اقتصادی و اجتماعی منطقه تالاب بسیارضرورت داشته است . 

  سرپرست اداره کل مدیریت بحران یاد آور شد: دراین بازدید هماهنگی های لازم برای تقویت دایک های حفاظتی پاسگاهها و نقاط نظامی با همکاری شرکت مهندسی توسعه نفت " متن " صورت گرفت.




بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه  مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالار هورالعظیم  آغازشد

بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه  مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالار هورالعظیم  آغازشد

بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه  مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالار هورالعظیم  آغازشد

بادستور استاندارو اقدامات پیشگیرانه  مدیریت بحران ، کار آبگیری اراضی خشک تالار هورالعظیم  آغازشد
نظرات بینندگان
آخرین اخبار