شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۱۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۵

"استقبال از تحولات مدیریتی در استان"

توسعه پایدار خوزستان مستلزم برنامه ریزیِ مدبرانه جهت جبران عقب ماندگی ها و تعریف چشم اندازی دقیق از ضرورت ها و نیازها در آینده است.
توسعه پایدار خوزستان مستلزم برنامه ریزیِ مدبرانه جهت جبران عقب ماندگی ها و تعریف چشم اندازی دقیق از ضرورت ها و نیازها در آینده است.

رویکرد جدید مدیریت ارشد اجرایی که عمدتا بر پایه انسجام بخشی میان مدیران و نیروهای تاثیر گذار در استان و چانه زنی با مرکز جهت اخذ اعتبار و امتیاز جهت شتاب بخشیدن به روند توسعه در خوزستان بوده تاکنون موفق عمل نموده،جذب اعتبارات قابل توجه و چشمگیر عمرانی در زمینه اصلاح و بهبود زیرساخت ها از جمله اصلاح و ساماندهی شبکه آب و فاضلاب شهری و روستایی(به عنوان چالشی بزرگ در زمینه بهداشت و سلامت شهروندان) ترمیم و نوسازی شبکه توزیع و انتقال برق ،توسعه و ترمیم راههای بین شهری،حل چالش ها و مشکلات دیرینه شرکت ها و کارخانجات بزرگ استان و .... تنها بخشی از تلاش های چشمگیر و قابل توجه استاندار جدید در مدتی چند ماهه است.

از جمله عوامل موثر در برنامه ریزی جهت تحقق برنامه های از پیش تعریف شده،وجود نیروها و افراد متخصص، کارآمد و هماهنگ در سطوح مدیریت اجرایی به منظور استفاده بهینه از امکانات موجود می باشد.

اگر پول و امکانات مادی فراوان در اختیار مدیران کم تجربه و ناکارآمد قرار بگیرد معمولا نتیجه چیزی جز ریخت و پاش و حیف و میل اموال عمومی نخواهد بود و طبق قاعده ای مدیریتی،جهت اخذ نتایج بهتر و افزایش بهره وری و کارآمدی لازم است نوعی انسجام،انطباق و هماهنگی میان اهداف،برنامه ها،امکانات مادی و نیروی انسانی(مدیران) به وجود آید.

به نظر می رسد تحولات مدیریتی اخیر در استان که احتمالا دامنه آن فراتر از تغییر در سطح چند سازمان و مدیریت سیاسی_اجرایی  باشد و تا حصول اطمینان نسبی از توازن بین سرمایه های مادی و نیروی انسانی نیز ادامه خواهد داشت،حاصل تدابیر و رویکردی جدید در عرصه مدیریتی به تبع نیازها و مطالبات گسترده موجود از دولت خصوصا پس از وقایع و رویدادهای اخیر و آشکار شدن پاره ای کاستی ها و ضعف های اساسی و زیر ساختی(به جای مانده از سال های گذشته) در تامین معیشت و رفاه شهروندان میباشد.

 پوست اندازی در سطح مدیریت اجرایی و تمرکز  بر توانمندی و شایسته سالاری به منظور چابک سازی سازمان توسعه استان از ضرورتهای فعلی نظام اداری مقتدر،کارآمد و پاسخگو همگام با برنامه های توسعه استان  می باشد.
 
 "هوشنگ باقری"
نظرات بینندگان
آخرین اخبار