يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۸۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵

کریمی ابقا شد

طی صدور حکمی از سوی حمیدرضا جانباز رییس مجمع عمومی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور: درویشعلی کریمی 2 سال دیگر در مسند مدیرعاملی آبفاروستایی خوزستان
به گزارش آراس و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان درویشعلی کریمی برای 2 سال دیگر مدیرعامل این شرکت باقی ماند.
در این حکم آمده است: نظر به انقضای مدت عضویت جنابعالی با عنوان رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان و به استناد صورتجلسه 21 اسفندماه سالجاری مجمع عمومی آن شرکت و به موجب این حکم برای مدت 2 سال دیگر انتصاب جنابعالی در سمت رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مذکور تمدید می گردد.
امید است با اتکال به نیروی لایزال الهی، نصب العین قراردادن تقوی و درایت کامل نسبت به مسوولیت خطیری که به عهده جنابعالی واگذار می گردد و بهره گیری از امکانات و کارکنان متعهد و متخصص در تحقق اهداف و برنامه های شرکت و خدمت به مردم شریف استان خوزستان تحت رهبری مقام عظمای ولایت، موفق و منصور باشید.

 عملکرد مناسب وی در طول مدت تصدی؛ رضایتمندی پرسنل ،  عمران و اهتمام به مساله آب روستایی و رضایت مدیریت ارشد استان را می توان از عوامل موفقیت کریمی در  طول مدت تصدی مسوولیت نامید.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار