يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵

فردا سرمربی استقلال تهران مشخص می شود

اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال تهران پس از برگزاری نشستی طولانی در وزارت ورزش و جوانان، انتخاب و معرفی سرمربی آبی پوشان را به فردا موکول کردند
به گزارش آراس: اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال تهران از ساعت 11 امروز (سه شنبه) جلسه ای را در راستای انتخاب سرمربی آبی پوشان پایتخت آغاز کردند که این نشست تا ساعت 16 به طول انجامید.
اعضای هیات مدیره و سرپرست باشگاه استقلال تهران پس از ساعت ها بحث و بررسی، انتخاب سرمربی را به فردا (چهارشنبه) موکول کردند.
این درحالی است که گفته می شود، علیرضا منصوریان صبح امروز نشستی را با بهرام افشارزاده برگزار و برنامه سه سال خود را برای هدایت استقلال تهران ارائه کرده است.
درحالی منصوریان گزینه نخست هدایت استقلالی هاست که هنوز یک سال دیگر از قرارداد پرویز مظلومی باقی مانده است.
از دراگان اسکوچیچ سرمربی اهل کرواسی فصل گذشته فولادخوزستان نیز به عنوان دیگر گزینه سرمربیگری استقلال نام برده می شود.
نشست هیات مدیره استقلال درحالی به اتمام رسید که عباس کردنوری و مقداد نجف نژاد دو تن از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برای مواجه نشدن با خبرنگاران از درب دیگری، محل وزارت ورزش را ترک کردند.
مسوولان باشگاه استقلال در حالی به دنبال سرمربی جدید برای تیم خود هستند که پرویز مظلومی در ابتدای فصل گذشته قراردادی به مدت دو سال امضا کرد که در آن برای فصل نخست تنها کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا مورد تاکید قرار گرفته و مظلومی تعهدی برای رسیدن به جام نداده بود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار