به گزارش آراس:
رئیس سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز کشور اظهار کرد: 5 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس محروم روستاهای دشت آزادگان مورد نیاز است.
محمد تقی نظرپور که برای بازدید از مدارس محروم روستاهای دشت آزادگان و هویزه در استان خوزستان حضور یافته بود، گفت: تلاش مجموعه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در راستای محرومیت زدایی و توسعه فضاها ، امکانات و تجهیزات مورد نیاز این مناطق است.
وی افزود: در این بازدید پروژه های نیمه تمام و مدارس نیازمند تعمیر و تجهیز مورد بررسی قرار گرفت و در آینده اعتبار مورد نیاز برای بهبود فضا برای این پروژه ها و مدارس تامین می شود.
نظرپور با اظهار اینکه 5 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس محروم روستاهای دشت آزادگان مورد نیاز است، گفت: بخشی از این اعتبار از طریق بنیاد برکت تخصیص داده می شود و بخش دیگر نیز از امکانات نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در اختیار نوسازی مدارس خوزستان قرار می گیرد تا نیازهای روستاهای محروم دشت آزادگان مرتفع شود.
وی در عین حال گفت: امیدواریم که با تلاش نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس مشکلات مناطق محروم حل شود و نمایندگان مجلس نیز به تصویب بودجه ای که به همین منظور اختصاص داده شده است، کمک کنند.
رئیس سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص این ردیف بودجه ای توضیح داد: ردیفی درقانون بودجه سال 96 به مبلغ 200 میلیارد تومان وجود دارد که باید با همت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به یک هزار میلیارد تومان برسد تا اگر یک خیر مدرسه ساز 50درصد از هزینه های تجهیز و نوسازی مدارس را تقبل کرد ، بقیه این مبلغ توسط نوسازی پرداخت شود.
نظر پور گفت: اگر افزایش این بودجه اتفاق بیفتد سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس می تواند نسبت به اتمام پروژه هایی که توسط خیرین مدرسه ساز آغاز شده است، اقدام کند.