يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۷۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۵

وقتی سفر مستحب «همدان» جایگزین سفر واجب «خوزستان» می‌شود

از آنجایی که براساس عقل و شرع در این زمان، سفر به استان خوزستان و حل مشکلات آن از اوجب واجبات است اما رئیس سازمان محیط زیست در یک سفر غیرمنتظرانه راهی همدان شد تا در برنامه دیگری شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، شاید در این مدت اخیر استان خوزستان را باید مظلوم‌ترین استان ایران و چه بسا جهان نامید، استانی که با داشتن بیشترین ظرفیت‌ها، هیچ‌گاه به راحتی و آسایش نرسید.

این استان غنی و ثروتمند از لحاظ منابع، در سال‌های هشت سال دفاع مقدس در هدف تیر‌های دشمنان بعثی بود، اما سر خم نکرد و قدمی به سوی عقب بازنگشت، اکنون هم این استان در تیررس ناامیدی و بی‌تدبیری برخی از مسؤولان است، اما گویا این بی‌تدبیری‌ها، از تیر و موشک صدامیان خطرناک‌تر است.

استان خوزستان در مدت اخیر دچار بحران‌های شدید و عجیبی شده است؛ از قطعی مکرر و طاقت‌فرسای آب، برق و تلفن تا وجود ریزگردها.

این مسائل جان خسته مردم استان را خسته‌تر کرد، اما آن چیزی که این استان سالم را به کما برد، عدم توجه و اقدام مسؤولان مربوطه به ویژه شخص رئیس جمهور بود.

معصومه ابتکار که خود را از این بحبوحه دور کرده بود، اولین کسی بود که باید به این استان سفر می‌کرد تا مشکلات مردم خسته را از نزدیک مشاهده کند و اقدام فوری و شایسته‌ای را صورت دهد.

اما به نظر می‌رسد وی برخلاف نامش هیچ ابتکاری ندارد، چرا که در دوران مسؤولیتش در سازمان حفاظت محیط‌زیست اندکی از رنج‌های مردم استان را کاهش نداد.

از آنجایی‌که بر اساس عقل و شرع در این زمان، سفر به استان خوزستان و حل مشکلات آن از اوجب واجبات است اما ابتکار در یک سفر غیرمنتظرانه راهی همدان شد تا در برنامه دیگری شرکت کند.

این اقدام ناشایست از سوی همه مردم استان خوزستان که در این مدت همه دچار تنگی نفس شده‌اند، محکوم است.

گفتنی است که اکثر ائمه جمعه استان و نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی نسبت به عدم اقدام و توجه رئیس سازمان محیط‌زیست در قالب مصاحبه‌های مختلف گله‌مندی خود را ابراز کردند.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار