شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۱۶۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۵

بهره برداری از طرح های آبرسانی به مناطق محروم در شهرستان کارون

بهره برداری از 4 طرح در شهرستان کارون با حضور علی ساری و الباجی نمایندگان مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه همچنین فرماندار این شهر دکتر معصومه خنفری انجام شد.
به گزارش آراس

بهره برداری از 4 طرح در شهرستان کارون با حضور علی ساری و الباجی نمایندگان مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس، همچنین فرماندار این شهر دکتر معصومه خنفری انجام شد.

اولین پروژه به بهره برداری رسیده امروز در بخش سویسه با نام طرح شهدای سویسه بود. این طرح  به ۱۲روستا با جمعیت ۱۶۰۰۰نفر آبرسانی می کند.

گفتنی است طرح آبرسانی به سویسه با اعتبار استانی در حد صفر و با اعتبار تملک دارایی(دیون) احداث شده است. این طرح با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

دیگر طرح آبرسانی در بخش جنگیه با نام شهدای جنگیه انجام شد. اعتبارات این طرح از محل صندوق توسعه ملی به میزان ۲۵۰۰۰ میلیون ریال مصوب و ۸۸۰ میلیون ریال تخصیص شد.

مشخصات این طرح اعم از: 5کیلو متر طول خط انتقال آبرسانی، 4 کیلومتر توسعه شبکه توزیع، 200میلیمتر قطر خط انتقال، 2هزار متر مکعب در شبانه روز ظرفیت انتقال آب، جنس انتقال 10بار پلی اتیلن است.

روستاهای تحت پوشش  طرح فاز دوم آبرسانی شهدای جنگیه مظفریه1، مظفریه2، مظفریه3 هستند. جمعیت تحت پوشش فق طرح 1900 نفر است.

افتتاح بخش رادیو لوژی و ثبت احوال در بیمارستان سینا شهرستان کارون با اعتبار یک میلیارد و‌۲۰۰میلیون تومان از دیگر پروژه های به بهره برداری رسیده امروز بود.

خبرنگار: مریم کروشاوی

بهره برداری از طرح های آبرسانی به مناطق محروم در شهرستان کارون

بهره برداری از طرح های آبرسانی به مناطق محروم در شهرستان کارون
نظرات بینندگان
آخرین اخبار