يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

شریعتی: در پروژه های ملی از نیروی بومی استفاده شود/ کم لطفی مسئولان آزردگی خاطر مردم را به دنبال دارد

استاندار خوزستان گفت: کم لطفی و بی توجهی به نیروهای بومی استان، آزردگی خاطر مردم و نیروهای تحصیل کرده استان را به دنبال دارد.
شریعتی: در پروژه های ملی از نیروی بومی استفاده شود/ کم لطفی مسئولان آزردگی خاطر مردم را به دنبال دارد

به گزارش پایگاه خبری آراس: غلامرضا شریعتی در مراسم افتتاح کارخانه نوید خلیج فارس در بندر ماهشهر که با حضور اسحاق جهانگیری،وزیر نفت و وزیر نیرو ساعتی پیش انجام شد، ابراز امیدواری کرد در زمینه های صنایع ملی مسئولان اهتمام بیشتری به خرج دهند وگفت: از مسئولانی که در استان مستقر هستند می خواهم از منابع و نیروهای بومی استان در مدیریت آنها بیشتر استفاده شود.

شریعتی: در پروژه های ملی از نیروی بومی استفاده شود/ کم لطفی مسئولان آزردگی خاطر مردم را به دنبال دارد
 
کم لطفی ها وکم توجهی به نیروهای بومی استان، آزردگی خاطر مردم و نیروهای تحصیل کرده استان را به دنبال دارد.

غلامرضا شریعتی تصریح کرد: علی رغم توانایی ها، استان خوزستان جز 5استانی است که بیشترین کودک بازمانده از تحصیل و زنان سرپرست خانوار را دارد البته در سالها و ماه های گذشته از طرف دولت تدبیر و امید 
33پروژه آبرساني در مناطق محروم روستایی با اعتباری بالغ بر 90میلیارد آغاز شده و پیگیری های لازم جهت بهره برداری از پروژه های آبرسانی انجام شده است.

وی افزود: آبرسانی شهرهای اهواز، دشت آزادگان، خرمشهر و آبادان و در حال حاضر شادگان صورت گرفته است و بیش از 40پروژه در بخش راه و جاده به ارزش 500میلیارد تومان و عملیات اجرایی در فاضلاب برای مناطق محروم با اعتبار 120میلیارد تومان در حال انجام است.

شریعتی با خبر همکاری ها با ستاد فرمان امام در زمینه اشتغال و سرمایه گذاری و محرومیت زدایی بیان کرد: این اقدامات موثر از جانب دولت بوده است و من به عنوان نماینده عالی دولت در حضور شما اعلام می کنم که مسئولیتی در قبال حقوق اقوام در دوش خود احساس می کنم همانطور که دستور ریاست جمهوری بوده و در همین چارچوب 
تنوع قومی را سرمایه معنوی تلقی کرده و بر اساس مندرجات قانون اساسی برای تحقق مطالبات به حق مردم اقدام می کنم.

وی ادامه داد: همانگونه که در اصول راهبردی رشد و توسعه متوازن، همه مناطق استان که قومیت های ایرانی در آن سکونت دارند را بخش مهمی از مشی دولت یازدهم می دانم و در همین چارچوب وتلاشهای ما این است با حضور حضرتعالی انسجام و وحدت ملی در عین گوناگونی ها و تنوع و ادای حقوق اقوام فراهم شود. 

شریعتی گفت: حضور شما وتداوم حضور دیگر دولتمردان دولت تدبیر و امید در ماه‌های گذشته در 
استان خوزستان بشارت بخش تداوم حمایت های دولت از معضلات است، بنابراین درخواست دارم مشکلات استان را در اولویت و ریوس برنامه های خود قرار دهید و توجه به مشکلات استان به خصوص ریزگردها،سلامت، زیست محیطی در اولویت های این سفر باشد.

خبرنگار: طیبه قاسمی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار