يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۱۶۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۵

بیش از 3تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد در غرب اهواز، كشف ،ضبط و معدوم شد

مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز از کشف، ضبط و معدوم کردن بیش از 2 تُن فراورده های غذایی ازجمله: پنیر پیتزا، کباب لقمه، شنیسل مرغ و ماهی تاریخ مصرف گذشته و فاسد و همچنین بیش از 1300 کیلوگرم ترشی و سرکه و... خبر داد.
به گزارش آراس:

مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز از کشف، ضبط و معدوم کردن بیش از 2 تُن  فراورده های غذایی ازجمله: پنیر پیتزا، کباب لقمه، شنیسل مرغ و ماهی تاریخ مصرف گذشته و فاسد و همچنین بیش از  1300 کیلوگرم ترشی و سرکه و...  خبر داد.

وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط مرکز جامع سلامت شماره 8 غرب اهواز (کوی انقلاب) طی انجام بازدید های معمول و مستمر از سردخانه های مواد غذایی و میدان میوه و تره بار، با این مواد غذایی مواجه شدند که پس از طی مراحل قانونی ، نسبت به ضبط، جمع آوری و معدوم سازی آن اقدام کردند .

شریفی تصریح کرد : طرح تشدید برخورد با عرضه کنندگان مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ گذشته، همچون گذشته  با قوت ادامه دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی، تاریخ تولید و تاریخ انقضای درج شده بر روی کالا دقت داشته باشند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی، مراتب را با شماره تماس: 35- 33914223داخلی 112و 111 یا سامانه 190 در میان بگذارند.

مهندس زهرا کرمیان-سرپرست واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، عرضه مواد غذایی فاقد مشخصات را به دلیل نامشخص بودن محل تهیه و  تولید اینگونه مواد غذایی و  فرایند تولید و احتمال به خطر انداختن سلامت مردم ، ممنوع دانست .

وی افزود:  یک کارگاه تولیدی باید ضمن رعایت کلیه مفاد قانونی، حداقل ضوابط  برچسب گذاري مواد خوردنی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، موارد ذیل را در مورد فرآورده نهایی رعایت نماید:

مواد بسته بندی مورد استفاده از جنس مورد تأیید و مخصوص فرآورده های غذایی (Food Grade ) باشد.کلیه موارد قید شده در ماده ۱۱ قانون از جمله نام و نشانی واحد تولیدی، شماره پروانه تولید شناسه نظارت کارگاهی، نام تجاری، تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت و شرایط نگهداری در برچسب فرآورده مدنظر قرار گیرد.فرآورده در وزنهای مورد تایید اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، تولید و بسته بندی گردد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار