يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵

باشگاه استقلال خوزستان برای لغو پروانه کار فرناندو خسوس اقدام خواهد کرد.

خسوس پس از عقد قرارداد داخلی با گسترش راهی برزیل شده است و پس از بازگشت به ایران باید از طریق این باشگاه تبریزی برای دریافت پروانه کار و مجوز اقامت اقدام کند


به گزارش آراس: فرناندو خسوس دروازه‎بان برزیلی فصل گذشته تیم استقلال خوزستان در حالی که مشغول مذاکره با این باشگاه برای تمدید قرارداد بود، به‎صورت ناگهانی راهی تبریز شد و با گسترش‎فولاد قرارداد بست.

این اتفاق در حالی رخ داد که خسوس با مجوز اقامت و پروانه کار صادر شده به‎نام باشگاه استقلال خوزستان در ایران حضور داشت و همین امر سبب شد تا قائم‎مقام باشگاه استقلال خوزستان اقدام باشگاه گسترش را به آدم‎ربایی تشبیه کند، چرا که مسئولیت قانونی حضور خسوس در ایران با استقلالی‎ها بود.

در همین راستا، باشگاه استقلال خوزستان پیگیر مراحل اداری لغو پروانه کار صادر شده به‎نام این باشگاه برای فرناندو خسوس است تا از این پس مسئولیت قانونی در قبال حضور این دروازه‎بان در ایران نداشته باشد.

خسوس پس از عقد قرارداد داخلی با گسترش راهی برزیل شده است و پس از بازگشت به ایران باید از طریق این باشگاه تبریزی برای دریافت پروانه کار و مجوز اقامت اقدام کند.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار