يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۶۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵

مسئله ریزگردها و فاضلاب در حال نابود کردن خوزستان هستند

مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در همایش روز جهانی تالاب ها، گفت: برخی خواستار فروکش کردن خشم از جانب خوزستانی ها هستند و در مراودات خود تندی نکنیم. اما این حقیقت مرگ تدریجی خوزستانی ها را چگونه فروکش کنیم.
آراس: 

مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در همایش روز جهانی تالاب ها، گفت: برخی خواستار فروکش کردن خشم از جانب خوزستانی ها هستند و در مراودات خود تندی نکنیم. اما این حقیقت مرگ تدریجی خوزستانی ها را چگونه فروکش کنیم. 

مسئله  ریزگردها، پساب و فاضلاب در حال نابود کردن استان خوزستان هستند دیگر چه بلایی باید بر سر استان بیاید چگونه می توانیم این درد را بیان نکنیم

وی از نرخ مهاجرت بالای 95درصد در استان خبر داد و عنوان کرد: استان خوزستان در غم و مشکل همه شریک است، از اتفاقی که برای آتش نشان ها افتاد گرفته تا سایر مباحث که خوزستانی ها را هم متاثر  کرد و همگام با همه سوگوار کرد، پس ما همه یکی هستیم اما دردهای خوزستان زیاد است.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: صحبت هایی از آبگیری تالاب شادگان به گوش می رسد در حالی که نهر المالح هیچ ارتباطی با کارون ندارد، نهر بحره دیگر منبع آبگيري تالاب خشک شده است، مارد و سلمانه هم که بسته شده اند، پس بگویید تالاب شادگان از کجا آبگيري می شود؟

ناصری نژاد خشک شدن تالابها را یک حقیقت انکار ناپذیر دانست و افزود: وقتی سد گتوند را ساختید طبیعت را بر هم زدید و حالا می بینید که به نمک برخورد کرده‌اید، چه کسی پاسخگوی این معضل است. 

وی انتقال آب را یک خطر جدی برای استان خواند و تاکید کرد: جلوی انتقال آب را بگیرید  چرا که برای یزد و اصفهان و فلات مرکزی هم خوب نیست، در آینده گردوغبار کل کشور را در بر می گیرد. یکی از عوامل خشک شدن تالاب ها کمبو باران است که باعث کشیدن نفس های آخر تالاب ها شده، این وضع استان ما است.

خبرنگار: طیبه قاسمی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار