يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۵۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵
مدیر انجمن سفیران گردشگری خوزستان خبر داد؛

برقراری پیوند بین گردشگری و ورزش در استان خوزستان

مدیر انجمن سفیران گردشگری خوزستان از جدیدترین فعالیت انجمن در برقراری پیوند میان صنعت گردشگری و ورزش خبر داد.



زیبا راکی  با بیان این که خورستان به دفعات بسیاری میزبان تیم‌های ورزشی بسیاری بوده است و در ماه جاری نیز اهواز میزبان اردوی تیم ملی دوچرخه‌سواری کشور است اظهار داشت: در نشستی با نایب رییس هیات دوچرخه‌سواری استان خوزستان و هماهنگی با معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز به پیشنهاد انجمن سفیران گردشگری خوزستان از این پس با ارایه بسته‌های سفر، برنامه و طرح مدونی از گردشگری که شامل معرفی جاذبه‌های گردشگری، طبیعی و فرهنگی و تاریخی استان است نسبت به معرفی استان خوزستان به تیم‌های ورزشی اقدام خواهیم کرد.

برقراری پیوند بین گردشگری و ورزش در استان خوزستان

وی افزود: این طرح را از تیم ملی دوچرخه‌سواری کشور آغاز خواهیم کرد.

راکی خاطرنشان کرد: گردشگری ورزشی بعدی از گردشگری است که متاسفانه در استان علی رغم ظرفیت‌های موجود به آن پرداخت نشده است و این در حالی است که ورزشکاران یکی از بهترین سفیران گردشگری خوزستان هستند که می‌توانند نام و آوازه خوزستان را تا آن سوی مرزها با خود ببرند و مبلغانی خوش نام، قابل اعتماد و ایده‌آل در معرفی جاذبه‌های گردشگری خوزستان و جذب گردشگر خواهند بود.

مدیر انجمن سفیران گردشگری خوزستان اضافه کرد: گردشگری ورزشی یک تجارت میلیاردی است که می‌تواند میلیاردها دلار به چرخه اقتصادی کشور وارد کرده و در کنار آن  سبب اشتغال‌زایی طیف وسیعی از فعالان صنعت گردشگری و ورزش ضمن ارایه خدمات شود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار