آراس_ شکوفه پایداربه مناسبت هفتمين روز ارتحال ملكوتي روحاني مرحوم آيت الله هاشمي رفسنجاني یار دیرین امام و رهبری از سوی شورای هماهنگی اصلاح طلبان و اعتدالیون خوزستان، مراسمی برای بزرگداشت ایشان با سخنرانی آیت الله احمدی شاهرودی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان و حجت الاسلام دکتر حسن نمازی مشاور رییس جمهور در امور روحانیت برگزار شد.به گزارش
آراس: آیت الله احمدی شاهرودی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان با اشاره به اینکه چند روزي از زمان ارتحال هاشمی رفسنجانی گذشته است بیان کرد: شاهد هستيم كه اين ضايعه چه تاثير عميقي بر اقشار مختلف مردم گذاشته است، قشرهاي مختلف و مذاهب مختلف از شهر و روستا براي ايشان مراسم سوگواري و گراميداشت برگزار كردند، از جمله مراسم امروز كه به مناسبت هفتم ايشان برگزار شده است و پيش بيني شده اينگونه مراسم تا اربعين آن مرحوم ادامه پيدا خواهد كرد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تشييع با شكوه آیت الله هاشمی رفسنجانی در تهران که توسط مردم به عمل آمد گفت: بعد از مراسم تشييع امام این دومين مراسم تشيعي بود كه در نظام و چه بسا در تاريخ اين كشور از نظر وسعت شركت مردم انجام شد.
وی افزود: اينگونه مراسم نه تنها در داخل كشور بلكه در اكثر كشورهاي جهان براي ايشان مراسم عزاداري برگزار شد. اكثريت سران كشورها براي فوت ايشان نامه صادر كردند،٥٦ كشور جهان پرچم خودشان را به حالت نيمه افراشته در آوردند.
احمدی شاهرودی با بیان این پرسش که علت اين همه احترام به هاشمی رفسنجانی با توجه به آنكه تا به امروز اين همه تبليغات بر عليه ايشان شده است؛ گفت: بنده در اينجا دو علل براي محبوبيت آيت الله هاشمي رفسنجاني را بيان مي كنم؛ علل اول آن، جنبه خدايي ايشان است، خداوند وعده داده است كه من از مومنين واقعي دفاع مي كنم. مومنين واقعي كساني هستند كه درد دين را دارند و در اين راه جهاد كردند.
وی افزود: دغدغه آيت الله هاشمي رفسنجاني از زماني كه وارد نهضت مبارزه شد در دفاع از دين بوده است. ايشان در سن چهارده سالگي يعني در سال ١٣٢٧ براي تحصيلات علوم ديني وارد حوزه علميه قم شد، ده سال به تحصيل علوم ديني در كنار بزرگان پرداختند و دروس حوزوي را فرا گرفتند تا به درجه احتهاد نائل مي شود. در همان زمان كه طلبه جواني بوده است به انتشار تشيع مي پردازد و كتاب هايي از جمله كتاب سرگذشت فلسطين را بر عليه صهيونيست ها ترجمه مي كند.
وی در ادامه گفت: بعد از ده سال در سال ١٣٣٧ كه به تازگي ازدواج كرده بودند ، توسط رژيم دستگير مي شوند و به زندان افكنده مي شود. از سال ١٣٣٧ كه آغاز فعاليت سياسي شناخته شده ایشان است تا پيروزي انقلاب چندين بار دستگير مي شوند و بدترين شكنجه ها بر ايشان روا می شود. سال ١٣٥٧ محكوم به ٣ سال زندان مي شود و در آذر ١٣٥٧ رژيم مجبور مي شود بسياري را آزاد كند، تا اينكه به پيروزي مي رسد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آيت الله هاشمي رفسنجاني همواره در ركاب امام بود. موثرترين فرد در تكريم انقلاب بعد از امام آيت الله هاشمي رفسنجاني بود و در پيروزي انقلاب بيشترين سهم را ايشان داشتند.
آیت الله احمدی شاهرودی اضافه کرد: ايشان كسي بود كه در شوراي انقلاب بيشترين تاثير را داشت كه به فرموده رهبري نهايت اعتماد را حضرت امام به ايشان داشت. ايشان همواره در جهاد و اجتهاد بود و هيچگاه آسوده ننشست.
هاشمي شاهرودي با ابراز تاسف از بي مهري هاي صورت گرفته بر عليه آيت الله هاشمي رفسنجاني به خصوص در سال هاي اخير بيان كرد: ايشان شخصي است كه فرمانده جنگ بوده است، در صدا و سيما عكسي از ايشان نشان داده نمي شد؛ جوانان چه مي گويند؟ اين نامهرباني ها و اين همه شايعات و تخريب ها و جسارت ها نسبت به ايشان به نفع انقلاب و نظام است يا خيانت است؟
وی اظهار کرد: شخصيت مجاهدي كه يكي از موثرترين اشخاص در پيروزي انقلاب و رهبري بوده ايشان را مورد جسارت قرار دادند. خداوند خيانت پيشگان ناسپاس را دوست ندارد، هاشمي را خداوند دوست دارد ، چرا که خداوند از مومنين دفاع مي كند.
احمدی شاهرودی علت ديگر محبوبيت هاشمي را مظلوميت ايشان عنوان کرد و گفت: ايشان از حمايت خدايي برخوردار است چون صابر بود. با همه اين بي مهري ها صبر كرد و كلمه اي كه موجب تضعيف نظام و رهبري شود بر زبان جاري نكرد. بعد از شهيد بهشتي از ايشان به عنوان مظلوم ثاني نام برده مي شد، بعد از وفات هم ايشان مظلوم است.
وی ادامه داد: در اين چند سال اخير اخبار و حتي صداي ايشان را از صدا و سيما نمي شنيديم، شخصي كه اين همه در تكريم انقلاب و نظام تاثير گزار بوده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: بعد ترور ناموفق هاشمي رفسنجاني امام فرمودند: هاشمي زنده است چون نهضت زنده است. هاشمي چنين شخصيت بزرگواري است كه مي توانيد اين چنين بر انقلاب تاثير بگذارد. ايشان هم مدافع نظام بود و هم مدافع حق و حقوق مردم.
وی افزود: نظام ما نظام جمهوري اسلامي است و بايد آراء مردم در نظر قرار گيرد. مردم سليقه هاي مختلفي دارند و از گروه هاي مختلفي تشكيل شده اند. هاشمي گفته بود نبايد مردم را فداي نظام كرد و بلاعكس.
شاهرودي شخصيت هاشمي را فراجناحي خواند و گفت: در اين مجلس با شكوه كه از طرف گروهاي اصلاح طلب و اعتدالگرا تشكيل شده است چقدر خوب بود اصولگرايان هم اين چنين مجلسي برگزار مي كردند.
وي علت بيشترين تخريب ها را در مورد هاشمي رفسنجاني در اين اواخر را بيان كردن مسائلي از جمله زاويه دار شدن با رهبري و مخالفت با نظام عنوان كرد و گفت: اين ادعا نادرست است. شخصي سوال كرده بود چرا با دولت احمدي نژاد همكاري نمي كنيد؟ پاسخ داده بودند كه همكاري نمي كنم چون دولت را ناصالح مي دانم، ولی آن را هم قانونی می دانم و چوب لاي چرخ آن نمي گذارم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: كساني به تاريخ سپرده مي شوند كه با مردم نبوده اند اما كسي كه با عزت زندگي مي كند و با عزت از دنيا برود هميشه نامش جاودانه خواهد ماند. امام گفته اند كه مردان تاريخ تا هميشه زنده هستند و بد خواهان بايد بدانند كه هاشمي زنده است چرا كه نهضت زنده است.
وی در پایان گفت: هاشمي رفسنجاني با عزت زندگي كرد و با عزت از ميان ما رفت و انشالله ياد و خاطرش هميشه جاودانه خواهد ماند.
