آراس: مریم ابریشم کار عضو شورای شهر اهواز در گفت و گویی با پایگاه خبری آراس در خصوص لیست منتشره استتخدام های اخیر اعضای شورای شهر ، با بیان اینکه این لیست کاملا گزینشی است، گفت: عده ای از افراد نامبرده در لیست، مشغول به کار در شهرداری نیستند برخی هم ممکن است، سال ها در آنجا مشغول کار باشند. در واقع اسامی افراد قید شده در لیست تحت نظر شورا و شهرداری نیستند و هیچ ارتباطی جهت استخدام شدن، با اعضای شورای شهر ندارند.
وی ادامه داد: از زمان آغاز فعالیت اعضای شورا، همه ی ارگان ها افراد زیادی را استخدام کرده اند اما به صورت پیمانکار و بدون آزمون استخدام شده اند، که هر کدام از آن ها حدودا 300 نیروی پیمانی دارند، که پس از پایان دوره ی کار درصورت صلاحیت به کار خود ادامه می دهند و در غیر این صورت حذف خواهند شد.
ابریشم کار با اعلام اینکه تهیه لیست استخدامی کذب محض است، عنوان کرد: هدف از تهیه این لیست تنها ایجاد یک جو سازی در میان مردم است، تا برای این نهاد اسلامی و ملی (اعضای شورای شهر) احترام قائل نباشند، لازم است، به جای این سیاه نمایی ها نظر مردم را به نهادی که مختص به خودشان است جلب کنند تا بی غل و غش به پای صندوق های رای بیایند اگر این نظام رای دادن به اعضای شورای شهر خدشه دار شود بزرگترین خود زنی به نظام است، همچنین به نظر من بهتر است رییس شورای شهر مشکلات را قانونی بررسی و رفع نماید تا دیگر شاهد مشکلات و موانع این چنین نباشیم.
این عضو شورای شهر با اعلام اینکه 99 درصد مراجعین به شورا و شهرداری با معضل بیکاری و نبود اشتغال، مواجه هستند، افزود: اگر در لیست استخدامی افرادی زیادی از بستگان استخدام شده اند پس چگونه مراجعه کنندگان برای اشتغال و امرار معاش در صف انتظار مانده اند، اگر اعضای شورا در این 3 سال توانسته باشند 300 نفر را از جوانان استخدام کنیم قطعا لازم است مدال افتخار دریافت کنند، اما اگر هدف ضربه زدن به برخی از اشخاص باشد به صلاح این دولت نیست.
ابریشم کار اختلال در انتصاب مدیریتی استان خوزستان را ناشی ازتفکرات قومیتی در انتصاب ها، دانست و ادامه داد: بر اساس انتصاب قومیتی در خوزستان نمی توانیم موفق باشیم؛ در انتصاب افراد به سایر موارد و علم مدیریتی توجه شود نه اینکه ابتدا قومیت افراد را در نظر بگیریم و بعد سایر موارد بپردازیم.
مریم ابریشم کار در پاسخ به اینکه متولی اصلی اردوگاه متکدیان در سطح شهر، چه کسی است، خاطر نشان کرد: متولی اصلی این اردوگاه فرمانداری است، و شهرداری نیز بخشی از وظایف را برعهده دارد.
وی افزود: شهرداری موظف به جمع آوری و تقسیم بندی روزانه ی متکدیان است، نه اینکه مکانی مانند آسایشگاه برایشان فراهم نماید.
همچنین فرمانداری موظف است، آن ها را نگه داری کند و این دو باید باهم هماهنگ باشند.
ابریشم کار با اعلام اینکه در حال حاضر، شهرداری یک مکانی موقت را برای متکدیان در نظر گرفته است، عنوان کرد: مکانی برای جمع آوری و صرفا تا حد اینکه روزانه آن ها را جمع آوری و تقسیم بندی کنند، در نظر گرفته اند، تا آن ها را به مکان های مورد نیاز که بعضا ممکن است بهزیستی، بیمارستان و یا انتقال اتباع خارجی به مرکز اصلی و کشوران باشند، انتقال دهند. به طور کلی شهرداری بخشی از وظایف را به صورت تفاهم نامه ای با فرمانداری انجام می دهد.
این عضو شورا با تاکید بر در نظر گرفتن ارودگاه مناسب تری، برای متکدیان، تصریح کرد: با توجه به اینکه تنها دو بار به این اردوگاه مراجعه کرده ام، امکاناتشان در حد متوسط رو به پایین است، اما متاسفانه کیفیت آن برای کودکان و زنان نامناسب است. لذا نگه داری کودکان در کنار بزرگسالان درست نیست و بعضا اکثر بزرگسالان ممکن است بیمار و یا معتاد باشند.
وی از بهسازی این مکان خبر داد و اظهار کرد: این مکان به فردی که در ارائه ی خدمات بهداشتی، عمرانی و فراهم نمودن لوازم مورد نیازشان، توانمند باشد تعلق می گیرد. قرار بود که هفته ی گذشته در شورا مناقصه انجام شود اما به دلیل برگزار نشدن جلسه، به هفته ی بعد موکول شد.
خبرنگار: سارا محسنی