شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۱۵۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۵ دی ۱۳۹۵

مهدی مکارمی به روابط عمومی شهرداری اهواز باز نمی گردد

به دلیل عدم تمایل مهدی مکارمی به تمدید حکم مسئولیت خود، سرپرست جدید سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کلانشهر اهواز منصوب گردیده است.
آراس؛  با وجود اینکه قرار بود با جا به جایی صورت گرفته، مهدی مکارمی بار دیگر به عنوان مدیر روابط عمومی  و امور بین الملل شهرداری  کلانشهر اهواز و فرزین حاتمی به عنوان مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز شوند، اما شنیدنی های خبرنگار آراس حاکی از آن است که مهدی مکارمی این پیشنهاد را نپذیرفته است و به همین دلیل فرزین حاتمی کاکش در حال حاضر با حفظ سمت مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کلانشهر اهواز را نیز عهده دار شده است.

 یادآور می شود: دوران مسئولیت سه ساله مهدی مکارمی به عنوان مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کلانشهر اهواز 25 آذر ماه سال جاری به پایان رسیده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کلانشهر اهواز به دلیل عدم تمایل مهدی مکارمی به تمدید حکم مسئولیت خود، سرپرست جدید سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کلانشهر اهواز منصوب گردیده است.

گفتنی است مهدی مکارمی نخستین مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزش شهرداری کلانشهر اهواز و بنیان گذار این سازمان محسوب می شود و دوران مسئولیت وی در این سازمان نو پا و تازه تاسیس  خدمات شایانی اتفاق افتاده است.

گروه رسانه ای آراس برای مهدی مکارمی و فرزین حاتمی کاکش که از مدیران توانمند و تحصیلکرده شهرداری کلانشهر اهواز هستند آرزوی توفیق و سربلندی دارد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار