جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۵

قائم مقام وزیر کشور در مازندران: 70 درصد جمعیت معتادان کشور شاغل هستند

معاون اجتماعی وزیرکشور گفت که براساس آمار سال 89 تعداد معتادان کشور حدود یک میلیون و 350 هزار نفر بود که برآورد ما درشرایط فعلی این است که حدود دو میلیون نفر از جمعیت کشور اعتیاد به مواد مخدر دارند.

آراس- ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش جمعیت معتادان نیاز به کمک تمام گروههای اجتماعی و فرهنگی و خانواده معتادان دارد تا با همگرایی بتوانیم این برنامه را محقق کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مرتضی میرباقری در حاشیه شروع طرح مدیریت و ساماندهی ساحل دریای مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگاران افزود : بر اساس آمار، کارگران شاغل در فعالیت های سخت و شبانه روزی که نیاز به انرژی بیشتری دارد نسبت به سایر گروه شغلی گرایش بیشتری به مصرف مواد مخدر دارند.

وی ادامه داد: با این بررسی دیگر بیکاری نمی تواند به عنوان علت اصلی روی آوری افراد به خصوص جوانان به اعتیاد مطرح باشد.

معاون اجتماعی وزیر کشور گفت که براساس آمار سال 89 تعداد معتادان کشور حدود یک میلیون و 350 هزار نفر بود که برآورد ما درشرایط فعلی این است که حدود دو میلیون نفر از جمعیت کشور اعتیاد به مواد مخدر دارند.

به گفته وی 26 درصد از جمعیت معتادان کشور را معتادان پرخطر تشکیل می دهند.

میرباقری مهم ترین نگرانی در مشکل اعتیاد به مواد مخدر را رو به افزایش بودن گرایش به مواد مخدر صنعتی و کاهش سن اعتیاد دانست و از برنامه ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش چهار درصدی جمعیت معتادان پرخطر با برنامه ریزی سازمانی در هر سال خبر داد.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی مهم ترین برنامه برای کاهش چهار درصدی جمعیت معتادان پرخطر و صنعتی را در برنامه ریزی اولیه اجرای این طرح ،سوق دادن این گروه از معتادان به سمت مواد مخدر سنتی دانست.

میرباقری افزود : ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش جمعیت معتادان نیاز به کمک تمام گروههای اجتماعی و فرهنگی و خانواده معتادان دارد تا با همگرایی بتوانیم این برنامه را محقق کنیم.

قائم مقام وزیرکشور در امور اجتماعی همچنین گفت که 85 درصد از معتادان با وجود ترک اعتیاد، بار دیگر به مواد روی می آوردند.

میرباقری افزود : 15 درصد از معتادان کشور پس از ترک به صورت دایمی پاک باقی می مانند و برنامه ما این است که بتوانیم هر ساله پنج درصد به این جمعیت اضافه کنیم.

وی گفت : هم اکنون شش هزار و 500 مرکز درمانی برای ترک اعیتاد در کشور فعالیت دارد و بیمه ها هزینه معتادان فاقد بنیه مالی را پرداخت خواهند کرد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار