
آراس: نماینده مردم اهواز ، باوی حمیدیه و کارون با اشاره به پشت پرده های پروژه انتقال آب آن را کاری غیر کارشناسی و سیاسی خواند.
به گزارش پایگاه خبری آراس همایون یوسفی در گفتگو با ویژه برنامه مسیر فردا با اشاره به رویه انتقال آب از سرشاخه های کارون گفت: متاسفانه در سطح بدنه تصمیم گیری های کشور نگاه کارشناسی نسبت به موضوع آب وجود ندارد و نگاه های سیاسی و منطقه ای در تصمیم گیری ها بیشتر به چشم میخورد.
وی در موضوع تقسیم بنده حوزه های آبی گفت: در حال حاضر ۱۲ طرح پروژه انتقال آب در حال اجرا و مطالعه است که با پیگیری ها و مستنداتی که ارائه دادیم تا حدودی عنوان کردیم که با استان خوزستان خود دارای کمبود آب است و هیچ گونه زمینه علمی و تخصصی در این زمینه صورت نگرفته است.
وی با اشاره به حضور سازمان محیط زیست در این مورد گفت: باید هر پروژه ای که در کشور قرار بر اجرا داشته باشد باید مجوز محیط زیست را دارا باشد و مطمئنا هیچ کدام از این طرح های انتقال آب بدون مجوز رسمی از سازمان محیط زیست می باشند.
در پایان یوسفی با گلایه گفت: متاسفانه ما در حوزه آب سیاست های جامعی در کشور نداریم و این خود نیز به گونه ای تهدید حساب می شود و من عرض میکنم که دغدغه ما دغدغه مردم است و لازم می دانم که بگویم ما در خصوص مسائل انتقال آب نه نگرش منطقه ای و نه نگرش سیاسی را دنبال خواهیم کرد.