آراس؛ سردخانه الغدیر واقع در جنب میدان بارفروشی اهواز روبروی ورزشگاه الغدیر است. این سردخانه مجهز به سیستم سورتینگ و بسته بندی مواد غذایی از قبیل میوه و گوشت است ظرفیت آن هشت هزار تن و برای مدت شش ماه کلیه ی مایحتاج استان خوزستان را تامین می کند.
۷۰ در صد عملیات ساختمانی آن به ارزش ۴۰ میلیارد ریال انجام پذیرفته و امید می رود تا پایان سال تکمیل شود.
کارفرما پروژه منوچهر جعفری است که در حضور دکتر بحرینی و مهندس قیسی پور خاطر نشان نمود که این پروژه در تنظیم بازار و کنترل قیمت ها نقش بسزایی را در استان ایفاء می نماید.
مهندس ناظر آقای لاری و مهندس عمران این پروژه مهندس شعاعی می باشد که دکتر بحرینی بر تقویت این کادر تخصصی رهنمودهای اساسی را ابراز نمودند.
دکتر بحرینی ، نسبت به تامین موتورهای کمپرسور برودتی سردخانه با توجه به متراژ مورد نظر برای ۸۰۰۰ تن مواد ، تاکیدات فنی و اساسی را یادآور شدند.
منوچهر جعفری از نظرات کارشناسی دکتر بحرینی ابراز خرسندی نمود و در پاسخ به ایشان گفتند ای کاش زودتر از این با شما دیدار داشتم.
دکتر بحرینی با توجه به افزایش قیمت نرخ ارز به کارفرما توصیه نمود؛سریع قرارداد خرید ماشین آلات پروژه را که از قبل منعقد گردیده عملی کند تا در اوایل سال ۹۶ این سردخانه راه اندازی شود.
مهندس قیس پور در مورد تامین اعتبار تکمیلی سردخانه ی الغدیر اظهار نمودند باتوجه به پیشرفت فیزیکی طرح در زمان مقرر در خصوص تامین اعتبار اقدامات عاجلی را بعمل می آورد.
دکتر بحرینی نسبت به سایت اداری سردخانه و تقویت کادر بازرگانی آن با کارفرما راهنمایی های لازم مبتنی برتقویت سیستم بازار و ارتباط آن با خدمات نگهداری مواد غذایی ارایه شونده بعمل آورد.
این بازدید در تاریخ شنبه یازدهم دی ماه ۱۳۹۵ راس ساعت ۱۴/۲۰ دقیقه به مدت یک ساعت انجام پذیرفت.
مهندس قیسی پور ، ضمن تشکر از مجریان طرح ، نامه ی مربوط به تقاضای اعتبار تکمیلی طرح را از کارفرما دریافت نمود که با تاکیدات دکتر بحرینی نسبت به اقدام عاجل مواجه گردید.