يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۴۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۷ دی ۱۳۹۵

راه اندازی مراکز پشتیبانی شغل ویژه معلولان

مدیرکل بهزیستی استان خوزستان ضمن اعلام این خبر گفت: مراکز پشتیبانی شغل ( SE) در راستای توانمندسازی و اشتغال پایدار معلولان و برای تسهیل دستیابی معلولان به شغل و به عنوان موسسه مجری دربرقراری ارتباط با کارفرما و نظارت بر روند بکارگیری توانخواهان فعالیت می کنند.
به گزارش آراس؛ غلامرضا صدیق راد تصریح کرد: توانخواه دراین مراکز با حمایت و همراهی مددیار شغلی در بازه زمانی مشخص و باتوجه به توانمندی ها و آموزشهای لازم به شغل دست می یابد. 

وی بیان کرد: دراستان خوزستان پس از گذراندن دوره های آموزشی مربوطه و هماهنگی با مدیرکل دفتر روزانه توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور و گروه کارشناسان توانبخشی حرفه ای ، مجوز تاسیس 3 مرکز در شهرهای اهواز ،آبادان و دزفول داده شد. 

صدیق راد افزود: هدف اصلی سازمان بهزیستی توانمند سازی و تسهیل شرایط اشتغال برای گرو ههای هدف تحت پوشش است که در این زمینه طرحهای مختلفی در حال اجراست.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار