جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۴۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۶ دی ۱۳۹۵

ایدنی: دو دهه غفلت دولت، منجر به عقب ماندگی حوزه سلامت خوزستان شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: حوزه ی سلامت خوزستان از یک عقب ماندگی مضاعف نسبت به سایر نقاط کشور برخوردار است و متاسفانه با هجوم بسیاری از بیماری های نادر و واگیر دار مواجه شده ایم.
به گزارش آراس: 

دکتر اسماعیل ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز درهمایش حمایت طلبی، موضوع احداث 160 واحد بهداشتی در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از غفلت دوهه ی اخیر دولت در حوزه ی سلامت خبر داد و گفت: حوزه ی سلامت خوزستان از یک عقب ماندگی مضاعف نسبت به سایر نقاط کشور برخوردار است و متاسفانه با هجوم بسیاری از بیماری های نادر و واگیر دار مواجه شده ایم.

ایدنی با اعلام اینکه ساختار فیزیکی استان از چالشی جدی برخوردار است؛ خاطر نشان کرد: برای موفقیت در اهداف برنامه ریزی شده تنها نوشتن برنامه کافی نیست بلکه لازم است در تامین منابع مالی ساختاری مناسب داشته باشیم. متاسفانه  استان خوزستان از کمبود تجهیزات در مراکز و ساختار فیزیکی بسیار رنج می برد اما با همت و حمایت های وزیر بهداشت کشور  در دولت یازدهم به در رفع موانع و چالش های پیش رو گام برمی داریم.

ایدنی: دو دهه غفلت دولت، منجر به عقب ماندگی حوزه سلامت خوزستان شد
وی از عقد تفاهم نامه ای با وزیر بهداشت، استاندار خوزستان، و دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و بیان کرد: عقد این تفاهم نامه همزمان با انتصاب دکتر شریعتی استاندار خوزستان بسته شد که خود یک فرصت طلایی و بی بدیل به همت ایشان، وزیر بهداشت و ریاست جمهوری جهت ارتقای سلامت شهروندان خوزستان برای اولین بار با احداث 162 پروژه رقم خورد و این اولین مداخله ی موفقیت آمیز دولت تدبیر و امید در حوزه ی سلامت است.

رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در حوزه ی بهداشت موفق هستیم اما زیر ساخت های سازه ای مناسبی نداریم، گفت: امید است اجرای تفاهم نامه به دولت بعد انتقال نیابد و تا شش ماه دیگر پروژه با حمایت های مالی از سوی سازمان مدیریت تامین و به همت سایر ارگان های مربوط احداث شوند. همچنین تا به امروز 59زمین از 77 زمین تخصصی  جندی شاپور در حال احداث هستند. 

دکتر میرزایی معاونت مرکز بهداشت کشور سلامت را از مهم ترین مسئله ی کشور دانست و بیان کرد: 8 سال دفاع مقدس در استان خوزستان فاصله و خلا زیادی را ایجاد کرد که مانع پیشرفت در حوزه سلامت  شد. وظیفه ی ما پر کردن فاصله و رسیدن به آرمان های سلامت است هرچند کار بسیار سخت، بزرگ و هزینه بر است اما شان مردم خوزستان در تمامی حوزه ها بالاست و متناسب با نام و شان استان بسیج خواهیم شد.

وی از وجود پزشک در تمام مراکز بهداشتی سطح شهر، روستاها وحاشیه های شهر خبر داد و افزود: 10 هزار واحد بهداشتی تعمیر و 2 هزار واحد احداث شد که در این بین میانگین حق الزحمه ی پزشکان دور دست 7 الی 17 میلیون تومان است. در سال 90 استان خوزستان 4 هزار پزشک داشت که دارو هایشان به دلیل کمبود اعتبارات تامین نمی شد اما خوشبختانه با طرح تحول نظام سلامت  در حال حاضر شاهد وجود 6 هزارو 400 پزشک فعال با اعتباری بالغ بر 1500 میلیارد تومان هستیم که امید است تا 6 ماه دیگر هزار میلیارد دیگر به اعتبارات اضافه شود تا جای نگرانی برای بیماران نباشد و در آینده بتوانیم ادعا کنیم که در استان از طرح تحول نظام سلامت برخوردار بودیم.

میرزایی طرح تحول نظام سلامت را انقلاب بهداشت کشور دانست و اظهار کرد: امید است در آینده طرح پزشک خانواده در استان ایجاد شود و 162 واحد در طرح تا 6 ماه آینده به پایان برسد و به گفته ی وزیر بهداشت 50 درصد از اعتبارات لازم طرح تحول نظام سلامت برعهده ی خود و 50 درصد دیگر بر عهده ی استاندار خوزستان است تا با این کار استان ما جزی از 5  اولویت های شهرهای جنوب کشور شود.

خبرنگار:  سارا محسنی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار