يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۳۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۵
در میزگرد تخصصی آراس با موضوع انتخابات شوراها مطرح شد:

تورج فتاحی: اغلب اعضای شورا بر اساس پارامترهای قومی انتخاب شده اند/ رضا طباطبایی: نگاه مدیران شهری به منصب خود نگاه پروژه ای است

مرضیه امیری : منتخبین شورای شهر اغلب فاقد برنامه و استراتژی شهری هستند/ توفیق ساکی : ضعف عملکرد دولت در حوزه اقوام ممکن است پیروزی لیست های قومی را بدنبال داشته باشد
آراس : شکوفه پایدار

اشاره : با اجرای اصول فصل هفتم قانون اساسی در هفتم اسفند سال 1377 و برگزاری انتخابات، اعضای شورای شهر برگزیده شده و شروع به کار نمودند. بر اساس قانون برای پیشبرد سریع برنامه‌های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی، پرورشی و سایر امور رفاهی از طریق همكاری مردم و نظارت بر امور شهرها، شوراهایی به نام شورای اسلامی شهر تشكیل می‌شود.

می توان گفت که شوراهای اسلامی طبق قانون دو وظیفه اساسی را بر عهده دارند: قانون گذاری و نظارت بر عملکرد شهرداری. از سوی دیگر اعضای شورای شهر وظیفه دارند تا بین مردم و دولت ارتباط ایجاد نمایند، لذا اهمیت شورای شهر در اداره و مدیریت شهرها نهفته است.

در حال حاضر شاهد فعالیت چهارمین دوره از شورای اسلامی شهرها هستیم. دوره اول از سال ۱۳۷۷، دوره دوم از سال  ۱۳۸۱ ، دوره سوم از سال ۱۳۸۵ و دوره چهارم از سال ۱۳۹۲ شروع شده اند.

 اکنون که در  ماه های پایانی دوره چهارم شورای اسلامی شهرها بسر می بریم گروه رسانه آراس  بر آن داشته است که در خصوص آسیب ها ، نقاط قوت و ضعف شوراهای شهر از بدو تاسیس تاکنون در استان خوزستان و بالاخص در کلانشهر اهواز با صاحبنظران این حوزه به بحث و گفتگو بنشینیم. 

به همین منظور اولین میزگرد تخصصی را با موضوع  بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها را ترتیب دادیم.

 از متخصصان علاقمند و دارای نظر در مسائل حوزه شهرداری و شورای شهر نیز دعوت می کنیم تا با نظرات و پیشنهادات خود ما را در این رسالت مطبوعاتی و همچنین تنویر افکار عمومی یاری نمایند. خاطر نشان می شود این میزگردها ادامه خواهد داشت.

میهمانان اولین میزگرد شورای شهر ، آقایان توفیق ساکی عضو انجمن اسلامی معلمان خوزستان و عضو موسس مجمع اصلاح طلبان خوزستان ، سید رضا طباطبایی عضو جمعیت توسعه ی سیاسی  خوزستان، تورج فتاحی دبیر حزب مردم سالاری در خوزستان و خانم مرضیه امیری دبیر حزب ندای ایرانیان در استان خوزستان  بودند که ضمن تشکر از اینکه دعوت ما را پذیرفته و در دفتر تحریریه گروه رسانه ای آراس  حاضر شدند، نظر  مخاطبان خود را به مشروح این گفتگو جلب می کنیم:


علیرضا عبدالله نژاد سردبیر گروه رسانه ای آراس در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم به مهمانان با طرح این سوال که چهار دوره از فعالیت شوراهای شهر به عنوان پارلمان محلی می کذرد محصول و دستاوردها و ضعف های شورای شهر را در این قریب 16 سال چگونه ارزیابی می کنید. 

توفیق ساکی : چند دستگی موجب انحلال شورای سوم شد

توفیق ساکی عضو موسس مجمع اصلاح طلبان خوزستان  در این  نشست سخنان خود را اینگونه آغاز کرد که  بعد از این چهار دوره شورا باید پختگی لازم را پیدا کرده باشد. این مسئله احساس می شود که ما هر چه از زمان تاسیس شورا به جلوتر می رویم بیشتر  عدم پختگی  این نهاد مردمی و پارلمان محلی  را لمس می کنیم. 

این عضو انجمن اسلامی معلمان خوزستان گفت: در کلانشهر اهواز عدم انسجام و  نهادینه نشدن کار گروهی باعث شده است که ما نتوانیم به نتایج خوبی برسیم. شاید  بتوان  یکی از دلایل این عدم انسجام را در قوانین شورا جستجو کرد. چرا که این قوانین محدود و دارای ضعف های بسیاری است و ابزارهای لازم  نظارتی را به اعضای شورا نمی دهد که بتوانند به عنوان عضو موثر عمل کنند. 

ساکی ادامه داد : عدم تعیین شهردار از سوی مردم شاید عامل دیگری بر ضعف شورا تلقی شود. در شورای سوم اهواز  چند دستگی در انتخاب شهردار باعث انحلال شورا شد.  این چند دستگی باعث شده بود چند شهردار را  در این شورا استیضاح و از کار برکنار شوند. پس از انحلال شورای سوم اهواز دولت راسا شهردار اهواز را منصوب  کرد. باید افکار عمومی را به سمتی سوق داد که خروجی انتخابات شورا به سمت کار و فعالیت برود. 

تورج فتاحی : هیچکدام از چهار دوره شورای شهر در اهواز موفق نبوده است 

در ادامه این نشست ، تورج فتاحی دبیر حزب مردم سالاری در خوزستان به بیان نقطه نظرات خود پیرامون موضوع مورد بحث پرداخت و گفت: شورا یکی از نهادهایی است  که از مجموع نهادهای مدنی از آن یاد می کنند. احزاب، مطبوعات، سمن ها از  سازمان های مردم نهاد هستند، یکی دیگر از نهادهای مردمی  شوراها هستند. 

فتاحی ادامه داد: شورا مانند سایر نهادهای مدنی نسبت عمیقی با نگرش های مردم انتخاب کننده دارد. 

نمی نوانیم انتخابات شورا را از نظر نگاه مدنی آن از ساختار نگرش مردمی در کلانشهری مثل اهواز منفک کنیم.اگر در کلیات نگرش مردم در نوع و نگرش انتخاب خود  تغییراتی رخ ندهد شاهد اتفاق ویژه ای در شورای پنجم نیز  نخواهیم بود. 

دبیر حزب مردم سالاری در خوزستان تصریح کرد: این تغییر نگرش دو بعد دارد؛ یکی بعد اجتماعی در قاعده ی جامعه است که ملت باید به انواع مختلف تغییرات ایجاد کند، بخش دیگر به راس این هرم باز می گردد. نخبگان و یک بخش آن هم دولت. 

اگر قرار است این تغییرات رخ ندهد و در همان  سبک و سیاق  اولیه خود باقی بماند به نظر من شورای پنجم به سرنوشت شوراهای قبلی دچار خواهد شد. چون ما تاکنون هم تجربه شورا سیاسی و هم قومی و هم ترکیبی از این دو را داشته ایم.

این فعال سیاسی و اجتماعی یادآور شد: تقریبا ما مدل موفقی را  در هیچکدام ندیدیم. چه اتفاقاتی باعث می شود نتیجه چهار ساله شورا این چنین شود؟  برای پاسخ به این سوال به لحاظ ساختار و ریشه ای و جامعه شناختی این موضوع را مورد مداقه قرار دهیم.

چه اتفاقی برای کلانشهری مثل اهواز  افتاده است  که با وجود بودجه بالغ بر 1300 میلیارد تومانی شهرداری خروجی خاصی را شاهد نبوده ایم. دو نگاه به شورا در کشور ما وجود دارد. یک نگاه مطلقا سیاسی است و نگاه دیگر به شورا کاملا تخصصی و فنی است. 

مدل های مختلف را در ادوار چهار گانه تجربه کرده ایم. این تجربه به ما می گوید هیچکدام از مدل ها توفیق چشم گیری نداشته اند. یک مشکل عمده در استان خوزستان داریم و آن هم نوعی بی مسولیتی اجتماعی است که در تک تک افراد جامعه وجود دارد. مطالبه گری در جامعه خوزستان به شدت تضعیف شده است. باید علل و عوامل این چالش را مورد بررسی قرار داد. 

رضا طباطبایی : نگاه مدیران شهری به منصب خود نگاه پروژه ای است

در ادامه این نشست سیدرضا طباطبایی عضو جمعیت توسعه سیاسی خوزستان نیز از منظر خود موضوع را پی گرفت و گفت: شورای شهر و شهرداری ها به نهادهای غیر دولتی معروف هستند و  تصور  این است که این نهادها از ساختار دولت جدا هستند. اما در واقع این چنین نیست و ما در ساختار فعلی حاکمیت و به لحاظ حقوقی به آن معنا نهاد غیر دولتی مستقل نداشته ایم. وضعیت شورای شهر و شهرداری ماهم قطعا جدای از وضعیت سایر نهادها نخواهد بود.

شهرداری هم جدای از سایر نهادهایی خدمات رسان نیست. مشکلات در همه این نهادها وجود دارد. اما ممکن است در شهرداری به دلیل ماهیتش این مشکلات بیشتر باشد.  

طباطبایی تصریح کرد: وقتی وضعیت شهر اهواز را با سایر کلانشهرها مقایسه می کنیم وضعیت خدمت رسانی نهادها در شهر اهواز از سطح نازل تری برخوردار است. نهادهای دولتی ما از سطح کیفی مطلوبی برخوردار نیستند و شورای شهر و شهرداری ما هم از این قاعده مستثنی نبوده است. اما چه اتفاقی افتاده است که وضعیت این نهادها به این شکل شده است دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. بحث جنگ، سوء مدیریت ها و اتفاقاتی که در سال های بعد از جنگ افتاد همه این ها باعث شده است که وضعیت شهر اهواز به سامان نباشد.
 
عضو جمعیت توسعه سیاسی خوزستان گفت:  علت عدم کیفیت مطلوب شورای شهر و شهرداری و سایر نهادها نگاه پروژه ای مدیران به مسئولیت های واگذار شده به آنان است. نگاه توسعه ای در میان مدیران استان  وجود ندارد .به همین دلیل است که وقتی مدیری دوران مدیریتش به پایان می رسد نفر بعدی که در همان منصب قرار می گیرد ساختار قبلی را کنار می گذارد و  پیوستگی بین ادوار مختلف در مدیریت هایمان را نمی بینیم.

دلیل دیگر این عدم کیفیت فضای ملوک الطوایفی در ساختار شهرداری ها است. نگاه جامعه محور نداریم.نگاه به شهرداری و شورای شهر نگاه  شرکت سهامی است.

طباطبایی افزود: در مقام مقایسه با سایر کلانشهرها در شورای شهر اهواز متاسفانه کیفیت مطلوبی از نظر  منتخبین را شاهد نیستیم و این مسئله به نخبگان سیاسی و اجتماعی و حتی نوع  نظارت مردمی  بر روی این  افراد بر می گردد. به نظر می رسد نخبگان قومی و سیاسی و اجتماعی استان در زمینه معرفی چهره های کارآمد و شاخص و دلسوز به مردم موفقیت چندانی بدست نیاورده اند. انتخاب مردم انتخاب نیز در این خصوص نوعا انتخاب مطلوبی نبوده است و برآیند خوبی نداشته است. وقتی حدود 80 درصد اعضای شورای شهر فاقد آن کیفیت لازم هستند مناسبات نیروهای سیاسی ، مناسبات قومی نیز مورد اندازه گیری قرار می گیرد. 

مرضیه امیری : منتخبین شورای شهر اغلب فاقد برنامه و استراتژی شهری هستند

همچنین مرضیه امیری دبیر حزب ندای ایرانیان در خوزستان دیگر مهمان این نشست به بیان دیدگاه های خود پرداخته و  به مسئولیت اجتماعی قبل از انتخابات مردم  اشاره کرد و گفت:   با توجه به عدم توسعه یافتگی لازم مردم خوزستان و عدم ممارست در کار گروهی  همه با هرسوادی و هر سابقه و تخصصی  به خود اجازه می دهند که وارد این کارزار بشوند.

امیری افزود: شورای شهر نهاد بسیار مهمی است. زیرا با امور روزمره مردم در ارتباط است. بنابراین اگر نگاه  ما تخصصی و برنامه محور نباشد نتیجه بخش نیست. قبل از اینکه به انتخاب برسیم همه ما باید این مسئولیت اجتماعی را بپذیریم که نباید در هر عرصه ای ورود کنیم. وقتی نمی توانیم از عهده  آن کار بر بیاییم در قالب آن کار فرو نرویم. 

دبیر حزب ندای ایرانیان در خوزستان گفت:  زمانی که ما تبلیغات انتخاباتی را نگاه می کنیم کاندیدهایی را که برنامه محور باشند  را نخواهیم دید. وظیفه اعضای شورای شهر نظارت بر عملکرد شهرداری است و باید در برنامه های اعضا این مشخص شود که شهردار انتخابی اشان چه شاخص هایی   دارد.  متاسفانه هیچکس به این موضوع اشاره ای نمی کند. وقتی افراد در کنار یکدیگر قرار نمی گیرند و لیست واحدی شکل نمی گیرد هر کس ساز خود را می زند و وقتی وارد کار شد در نهایت تیم برنامه ریزی وجود ندارد که آن ها را ملزم کند که باید در چارچوب و استراتژی مشخصی قدم بردارند.

در ادامه این نشست مهمانان به پاسخ به این سوال پرداختند که آیا ارائه لیست از سوی احزاب و جریانات سیاسی در انتخابات شورا را تجویز می کنید یا اینکه انان باید شاخص ها و معیارها را تعیین کنند؟ 

 ساکی : ضعف عملکرد دولت در حوزه اقوام ممکن است پیروزی لیست های قومی را بدنبال داشته باشد

توفیق ساکی عضو موسس مجمع اصلاح طلبان خوزستان در پاسخ به این سوال گفت: از نظر من شورای دوم نمود بهتری نسبت به  ادوار دیگر داشته است.  دلیل آن هم انسجام و یکپارچگی آن شورا بوده است.  شاید دلیل اختلافات در درون شورای چهارم همین عدم انسجام بوده است  که باعث تاخیر در انجام پروژه های عمرانی شده است. لزوما اعضای شورا نباید متخصص شهرسازی و عمران باشند. اعضای شورای شهر باید از تخصص های مختلف بهره بگیرند و یک تیم کارشناس مجرب هم در بیرون داشته باشند که بتوانند مجری برنامه هایشان باشند. 

اگر به این مسئله معتقدیم  که خروجی انتخابات شوراها به گونه ای بوده است که نتوانسته  در تغییر چهره شهر اثر گذار باشد باید در بحث انتخابات فرهنگ سازی شود تا چهره های کارآمدتری  را برای ورود به شورا انتخاب کنیم. 

یکی از مشکلاتی که  در خصوص شوراها وجود دارد تلقی و تصور این امر از نهاد شورا به عنوان نهاد اشتغال زا می باشد. 

در استان خوزستان مشکلات عمده ای وجود دارد. شهرداری حدود 2000 نیروی مازاد دارد . این افراد هزینه زیادی را بر شهرداری متحمل کرده اند.  از نظر بودجه شهرداری نسبت به استانی مانند اصفهان کم بر خوردار تر نبوده ایم؛ پس دلیل اینکه استان خوزستان نسبت به استان های دیگر ساخته نمی شود چیست؟ مشکل ما عدم بهره وری از نیروی انسانی مجرب وبرنامه محور در پست های مدیریتی است. 

این موضوع به این معنا نیست که افراد قبلی برنامه ای نداشته اند اما ترکیب و بافت استان ما به گونه ای بوده است که خروجی آن به این سمت رفته است. 

در کلانشهر اهواز اقوام مختلفی زندگی  می کنند. اگر به این مساله به خوبی پرداخته نشود و قومی نسبت به قومی دیگر احساس تبعیض کنند این مساله می تواند به یک تهدید برای توسعه استان تبدیل شود. عملکرد دولت تدبیر و امید و احساس رضایت اقوام از آن تاثیر مستقیمی بر روند انتخابات شوراها در استان خوزستان خواهد گذاشت. 

 اگر دولت بتواند نسبت به جذب نخبگان اقوام مختلف عملکرد مطلوبی را از خودش برجای بگذارد میتوانیم به پیروزی یک لیست سیاسی امیدوار باشیم، اما اگر خروجی عملکرد دولت در استان خوزستان  نارضایتی اقوام را به دنبال داشته باشد افراد به سمت انتخاب یک لیست سیاسی نخواهند رفت و ممکن است لیست های قومی را انتخاب کنند. 

البته ما باید بتوانیم خروجی این لیست های قومی را به سمت یک کارایی مثبت سوق دهیم که شهر اهواز از این بابت آسیب نبیند. اگر لیست های قومی رای بیاورند باید افرادی را که دارای تخصص هستند وارد صحنه کنیم و از  این رویکرد به شکل مثبت بهره برداری کنیم.

با توجه به عملکرد دولت دراستان خوزستان در بحث اقوام و تبعیض مدیریتی که در استان ما  احساس می شود ممکن است  در انتخابات شوراهای شهر سال آینده موفقیت لیست های قومی را شاهد باشیم.

آقای ساکی  شما موافق شورای یکدست هستید؟

توفیق ساکی: اگر لیست یکدست که اکثریت آراء را با خودش به همراه داشته باشد در این صورت ما می توانیم بعد از چهار سال آن را بررسی کنیم که آن لیست خوب عمل کرده است یا خیر.  

همزمانی انتخابات شوراها و انتخابات ریاست جمهوری یک فرصت برای انتخابات شوراهاست یا تهدید؟ 

توفیق ساکی: با توجه به وضعیت تبعیض قومی در حوزه مدیریتی که قبلا به آن اشاره کردم و نارضایتی که بین نخبگان عرب وجود دارد و همچنین عملکرد منفی  دولت در این سه سال گذشته در بحث انتصابات اصلاح طلبان و  عدالت مدیرتی در حوزه قومیت ها خروجی قابل قبولی نبوده است. این همزمانی انتخابات شوراها و ریاست جمهوری را یک تهدید می دانم. گرچه بنده معتقد هستم که آقای روحانی مجددا  انتخاب خواهد شد ولی ممکن است در استان هایی که دارای تنوع قومیتی هستند رای آقای روحانی با چالش هایی مواجه خواهد شد. دولت  می تواند در این مدت زمان باقی مانده  این روند  را اصلاح کند.

جریان منتقد دولت سعی می کند این نارضایتی از برخی از مسئولین محلی را نارضایتی از دولت و رییس جمهور وانمود کند. با توجه به اینکه مدت زمان کوتاهی تا انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم باقی مانده است دولت باید از این فرصت جهت برداشتن و یا کمرنگ شدن احساس تبعیض میان برخی از اقوام خوزستانی جدیت به عمل آورد. 

در این راستا اقداماتی از سوی استاندار فعلی خوزستان در جهت کاهش فاصله میان مردم و دولت صورت گرفته اما کافی نیست و نخبگان قومی و سیاسی استان خواهان اقدامات عملی در این زمینه هستند.

آقای فتاحی تقلیل اعضای شورای شهر از 21 نفر به 13 نفر در شهر اهواز را یک فرصت می دانید یا تهدید؟

تورج فتاحی : اغلب اعضای شورا بر اساس پارامترهای قومی انتخاب شده اند

تورج  فتاحی: کاهش یا افزایش اعضای شورای شهر تاثیری در عملکرد مثبت یا منفی این نهاد مردمی ندارد و چه بسا کاهش اعضا باعث پیجیده تر شدن معادلات و زد و بند های سیاسی و اقتصادی شود.

اگر نگاهی به افراد منتخب شورای شهر از دوره اول تا کنون بیاندازیم مشاهده می کنیم که اغلب منتخبین در حوزه شهری تخصص و تجربه اجرایی چندانی نداشتند و بر اساس پارامترهای قومی یا سیاسی انتخاب شده اند. 

اغلب منتخبین شوراها تا کنون فاقد برنامه مشخص و استراتژی مدون دراز مدت برای مدیریت شهری بوده اند و ملاک ها و شاخص های نا مشخصی را برای انتخاب شهردار منتخب خود مد نظر داشته اند. 

در این زمینه باید سطح آگاهی های مردمی جهت انتخاب مناسب از میان کاندیدهای متخصص و مجرب و آزمون دیده ارتقا یابد.

تا زمانی که نخبگان اجتماعی و فرهنگی استان نتوانند تاثیرگزاری مثبتی در سوق دادن توده مردم به سمت انتخاب ایده آل داشته باشند وضعیت موجود بار دیگر در انتخابات آینده تکرار شدنی است.

استانداری خوزستان به عنوان نهاد حاکمیتی و نماینده عالی دولت باید در زمینه تدوین سیاست ها و برنامه های کلی شورا و شهرداری ها ورود کرده و در این زمینه ها تصمیم سازی کند. استانداری باید برای کلانشهری مانند اهواز برنامه های درازمدت و کوتاه مدت را تدوین کند.

 فازغ از اینکه چه افرادی و با چه گرایش های سیاسی به شورای شهر ورود می کنند باید ریل گذاری مشخصی از سوی نهادهای بالادست صورت گیرد و با تدوین اسناد بالادستی نقشه راه را برای آنان ترسیم کرد.

اساسا نظارت بر عملکرد شوراهای شهر بسیار ضعیف است. چه نظارت های دولتی و چه نظارت های مردمی در این زمینه کافی نیست. مطبوعات به عنوان رکن چهارم دمکراسی باید به نقش نظارتی خود در این زمینه عمل کند. 

رسانه ها باید در این زمینه انتقادات خود را به صورت واقعی منعکس کند. وقتی به واسطه کم کاری مطبوعات و رسانه ها نظارت بر عملکرد شورا و شهرداری صورت نگیرد در نتیجه افکارعمومی به درک درستی از وضعیت موجود نمی رسد و این بیم می رود در انتخابات آینده نیز شاهد ورود منتخبین غیرمتخصص باشیم. 


آقای طباطبایی  ورود احزاب اصلاح طلب خوزستان و ارائه یک لیست واحد از سوی آنان در انتخابات شوراها را چگونه ارزیابی می کنید؟


رضا طباطبایی : امیدواری برای رسیدن به یک لیست واحد از سوی اصلاح طلبان خوزستان در انتخابات شوراها وجود دارد 

سید رضا طباطبایی عضو جمعیت توسعه سیاسی خوزستان : اگر انتخابات مردم  به سوی انتخاب درست پیش برود کاهش یا افزایش تعداد اعضای شورای شهر تاثیری در روند عملکردی آن ندارد. اگر روابط میان شورا و شهرداری روابط ناسالمی باشد دیگر تعداد اعضا تاثیری ندارد. 

به عنوان یک عضو از جامعه اصلاح طلبان خوزستان امیدوار هستم که مجموعه تشکلات، گروه ها و احزاب سیاسی در استان بتوانند در انتخابات شوراها به یک لیست واحدی برسند. 

یکی از عوامل موفقیت اصلاح طلبان در انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه اهواز این بود که همه فعالان سیاسی اصلاح طلب و احزاب سیاسی علیرغم وجود سلایق های مختلف اما در ارائه لیست واحد به اجماع رسیدند و توانستند هر 3 نماینده مورد حمایت خود را به مجلس شورای اسلامی بفرستند. 

به نظر می رسد جامعه به این نتیجه رسیده است که می تواند بعد از انتخابات نیز پیگیر رای و انتخاب خود باشد. در شورای شهر هم میتوان این مکانیسم را اجرایی کرد. البته فضای کنونی اصلاح طلبان خوزستان فضای وحدت کاملی نیست و تشتت حاکم است.

 اما فضای انتخابات قبل از انتخابات مجلس نیز اختلافات دیدگاه ها وجود داشت. در شورای شهر اجرا آن دشوار است اما محال نیست. شورای شهر و شهرداری با توجه به کارکردهای مختلف خود حوزه گسترده ای را شامل می شود. 

در نظام های که دموکراسی حاکم است پیروزی در انتخابات انجمن های شهر و شهرداری زمینه ساز و مقدمه پیروزی در سایر انتخابات نظیر انتخابات پارلمان و انتخابات ریاست جمهوری است.مهم پاسخگویی احزاب سیاسی به مردم است. 

خانم امیری نظر شما در خصوص ترکیب یکدست سیاسی و یا قومی در انتخابات شوراها چیست؟ 

مرضیه امیری : شورای شهر چهارم اهواز یکی از ضعیف ترین شوراهای شهر از ابتدای آن تاکنون بوده است

مرضیه امیری دبیر حزب ندای ایرانیان در خوزستان :  البته برخی از دوستان معتقدند شورا باید یکدست باشند اما با توجه به فضای حاکم بر شوراها و شهرداری ها که زمینه برای ایجاد روابط ناسالم اقتصادی وجود ندارد وجود شورا یکدست از یک قوم و یک جناح زمینه ایجاد فساد را فراهم می کند.

 به دلیل وجود این فضای حاکم بر شورا آسیب های وجود یک شورای یکدست بیش از مزیت های آن است.  به دلیل وجود  منابع سرشار اقتصادی و عدم پاسخگویی و وجود لابی های قدرتمند و عدم نظارت دقیق و مستمر مطبوعات و رسانه ها زمینه وجود فسادهای اقتصادی و اجتماعی در خوزستان نسبت به استان های دیگر بسیار بالاست.

به نظر من شورای شهر چهارم اهواز یکی از ضعیف ترین شوراهای شهر از ابتدای آن تاکنون بوده است. کارنامه شورای چهارم کارنامه قابل دفاعی نیست و عملا هیچ تغییر مثبتی در کلانشهر اهواز در این 4 سال اتفاق نیفتاده است.

 البته شهروندان در این زمینه نیز شهروند مطالبه گر نبوده اند. به غیر از چند پروژه عمرانی در حوزه ترافیکی عملا اتقاق مثبتی در این 4 سال نیفتاده است.به طور مثال  بازارچه خود اشتغالی بانوان در کوی انقلاب دچار مشکلات متعددی است اما هیچگونه نظارتی در این زمینه از سوی شورای شهر وجود ندارد. 

 البته در این زمینه انگشت اتهام به سوی مطبوعات نیز نشانه نرفته است. مطبوعات و رسانه های استان می توانستند در این زمینه به نقش نظارتی خود بهتر عمل می کردند. اما متاسفانه مطبوعات استان در این زمینه ضعیف عمل کردند و محافظه کاری کرده اند.باید مطبوعات نگاه منفعتی نداشته باشد.

 این روند باعث این شده است  که شورا به هیچ نهادی پاسخگو نیستند. در حال حاضر نگاه مردم به نهاد شورا نگاه مثبتی نیست و همه می گویند اعضای شورای شهر فقط برای تامین منافع مادی خود و گروه خود به شورا آمده اند.


آقای ساکی نظرات خود را جمع بندی کنید؟ 

ساکی :باید فضای شورای شهر را به سمت فضای مسئولانه و پاسخگو بودن سوق بدهیم 

توفیق ساکی عضو موسس مجمع اصلاح طلبان خوزستان : همه باید به سمت کار گروهی و جمعی برویم. شهروندان نباید در این زمینه احساس شهروند درجه دو بکنند. چرا برخی از شهروندان مطالبات خود را زیر چتر گروه و دسته های قومی پیگیری می کنند. چون احساس می کنند در فرآیند توسعه پایدار به آنان نگاه عدالت محوری نشده است و از بسیاری از شاخص های توسعه عقب مانده اند.

 اما اگر نگاه به همه مردم نگاه عادلانه ای باشد دیگر شهروند احساس نمی کند مطالبات خود را از طریق گروه های قومی دنبال کنند. ارائه  خدمات شهری به شکل عادلانه نتیجه مثبتی خواهد گذاشت.

 باید فضای شورای شهر را به سمت فضای مسئولانه و پاسخگو بودن سوق بدهیم. نباید از اعضای شورای شهر توقعات بیجا و غیرقانونی داشته باشند. شورای شهر نمونه ای از کلیت شهروندان است و باید همه مشکلات و کمبودها را در کنار هم ببنیم. نباید علت همه کمبودها را وجود مخالفان برون استانی و برون شهری دید . باید تغییر را از خود ونزدیکان خود شروع کنیم. 

آقای طباطبایی نظرات خود را جمع بندی کنید؟ 

طباطبایی : روابط ناسالم اقتصادی در شوراهای شهر باعث گریز سرمایه گذاران بخش خصوصی شده است 

طباطبایی عضو جمعیت توسعه سیاسی خوزستان : علیرغم تمامی اقداماتی که در شهر اهواز صورت گرفته است اما ظاهر مطلوبی ندارد. در قیاس با سایر کلانشهر ها از شاخص های توسعه ای پایین تری برخوردار هستیم. بخش خصوصی در شهر اهواز از قدرت لازم برخوددار نیست. فصای مناسبی در شورا و شهرداری حاکم نیست و وجود روابط ناسالم اقتصادی میان برخی از اعضای شورای شهر و شهرداری بستر مناسبی را برای ورود سرمایه گزاران فراهم نکرده است. 

خانم امیری  نظرات خود را جمع بندی کنید؟ 

امیری:  تجربه انتخابات مجلس دهم نشان داد با وحدت رویه می توان در انتخابات شوراها به نتیجه مطلوب رسید

مرضیه امیری دبیر حزب ندای ایرانیان در خوزستان : تا وقتی که  انتخابات ما بر اساس قوم و قبیله خود باشد خروجی آن جز شورای دوم ، سوم و چهارم نخواهد بود. تجربه انتخابات مجلس دهم نشان داد با وحدت رویه می توان به نتیجه مطلوب رسید. چرا که کارکرد احزاب تنها به مقوله سیاست محدود نمی شود و در حوزه های دیگر نیز می توان ورود کرد و به نتیجه لازم رسید.

 ورود صرف نیروهای سیاسی در شورای شهر نمی تواند کارساز باشد و باید در امورات شهری نیز آگاهی  های لازم را داشته باشد.احزاب می توانند افراد توانمند در زمینه های مختلف را شناسایی و در قالب لیست آنان را به مردم معرفی جهت انتخاب درست کنند.

 احزاب می توانند در دوره چهارساله  در زمینه تربیت نیروی انسانی نیز اقدام کنند. باید در این زمینه جوانگرایی شود. باید به جوانان اعتماد کرد. احزاب باید در این خصوص نیز کادرسازی کنند. 

آقای فتاحی  نظرات خود را جمع بندی کنید؟ 

تورج فتاحی :  مردم باید قدرت را مسئولانه به موکلین واگذار کنند

تورج فتاحی دبیر حزب مردمسالاری خوزستان : یکی از چالش های موجود دیگر این است که شهروندان موکلین خود را در شورا رصد نمی کنند. مردم باید قدرت را مسئولانه به موکلین واگذار کنند. معتقدم احزاب سیاسی باید در انتخابات شوراها مسئولانه وارد شوند تا بتواند به صورت سیستماتیک بر عضو راه یافته به شورا نظارت داشته باشند و این نظارت را به مردم و مطبوعات هم تسری بدهند. 

بنابراین مردم در انتخابات آینده شورا باید به جای افراد به احزاب رای دهند تا دبیران و نمایندگان احزاب بتوانند در کار منتخب خود نظارت کنند. به شرطی که احزاب مکانیسم نظارتی خود را تقویت کنند. اگر از 13 عضو شورا هفت هشت عضو بتوانند از مسیر احزاب انتخاب شود می توان به آینده شورا امیدوار بود. 


تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها

تصاویر/ نشست بررسی ضعف ها و قوت شوراهای شهر و نقش احزاب سیاسی در انتخابات شوراها
نظرات بینندگان
آخرین اخبار