شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۱۳۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۰ آذر ۱۳۹۵

دروغ پردازی رسانه محلی و جوسازی علیه استاندار

یکی از سایت های محلی اخیرا مصاحبه ای از مهندس خادمی نماینده پرتلاش ،خدوم و دلسوز مردم شریف ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی را باز نشر داده است.
یکی از سایت های محلی اخیرا مصاحبه ای از مهندس خادمی نماینده پرتلاش ،خدوم و دلسوز مردم شریف ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی را باز نشر داده است.

این در حالی است که مصاحبه منتشره مربوط به اردیبهشت ماه سال جاری و پیش  از انتصاب استاندار فعلی خوزستان بوده است.لذا باز نشر این مصاحبه در شرایط  فعلی و در حالی که تنها شش ماه از انتصاب دکتر شریعتی به عنوان استاندار خوزستان سپری شده است اقدام رسانه ای هدفمند و شیطنت آمیز در اذهان عمومی ارزیابی می شود.

همچنین آقای مهندس خادمی مکررا در گفتگو با رسانه ها و دیدارهای دوجانبه از بدو انتصاب دکتر شریعتی تاکنون از مواضع و تلاش های شبانه روزی استاندار شریعتی حمایت کرده است .گفتنی است در حال حاضر تعامل و همگرایی و هم افزایی خوبی با هدف جبران عقب ماندگی ها و رفع محرومیت ها خوزستان میان نماینده عالی دولت در استان خوزستان و مجمع نمایندگان خوزستان از جمله مهندس خادمی نماینده مردم شریف ایذه و باغملک برقرار است و هرگونه ایجاد تنش و جنجال کاذب رسانه ای در این راستا را می توان در جهت سنگ اندازی و ایجاد اختلاف میان مسئولان و نمایندگان تلقی کرد
نظرات بینندگان
آخرین اخبار