به گزارش آراس: به منظور فضا سازی، ایجاد محیطی زیبا و دلنشین در استقبال از زمستان و آیین سنتی شب یلدا به همت نیروهای جوان و خوش ذوق منطقه، المان هندوانه که نماد این آیین است ساخته شده و در آبنمای آبشاری خیابان فاضل زیتون کارمندی جانمایی نمود.
این فضاسازی که به همراه نور پردازی و رنگی نمودن آب حوضچه های آبنما همراه است جلوه بسیار متفاوت وزیبایی را به سطح منطقه بخشیده و مورد استقبال شهروندان و رهگذران برای ثبت لحظات آن ها قرار گرفته است.
گفتنی است ، در هفته های گذشته واحد زیباسازی منطقه 3 کلانشهر اهواز روشنایی ونور پردازی مسیر های اصلی و فرعی منطقه کوی ملی حفاری، مسیر آبفای ملی راه، فضای سبز حاشیه ی بلوار مدرس، پارک های محلی و آبنماهای سطح منطقه با کابل کشی، نصب پرژوکتر وتعویض لامپ های فرسوده در راستای زیباسازی و نورپرداری منطقه اقدام نموده است.
همچنین ایجاد المان کاج در حد فاصل پل سوم میدان 5 نخل بلوار مدرس برای زیبا سازی در حال احداث است.
شایان ذکر است: مدیر منطقه 3 شهرداری از زحمات کلیه پرسنل زیبا سازی و آقای باقر پور در تغییر چهره ی بصری منطقه 3 تقدیر و تشکر به عمل آورد.
خبرنگار: سارا محسنی