جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۳۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۰ آذر ۱۳۹۵

پورحاجت: اخذ مالیات های سنگین بن بستی برحوزه ی صنعت و ساختمان است

اخذ مالیات های سنگین بر پیکره ی نیمه جان صنعت و ساختمان بن بستی بر حوزه ی صنعت و ساختمان است، لذا باید تجدید نظری در قانون ها از جمله اصلاح ماده ۶۴و ماده ۷۷مالیات های مستقیم صورت بگیرد.
آراس:باید یک عزم جدی در وقف موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار برای کار آفرینان حوزه ی تولید و مسکن صورت گرفته شود.

پورحاجت: اخذ مالیات های سنگین بن بستی برحوزه ی صنعت و ساختمان است

رئیس انجمن انبوه سازان استان خوزستان گفت: ما به عنوان فعالان اقتصادی و انجمن صنفی وظیفه ی خود می دانستیم در سال هایی که حوزه ی صنعت و ساختمان کشور در شرایط رکود  قرار دارد بنگاه های تولیدی را مورد حمایت خود قرار دهیم.

به گزارش پایگاه خبری آراس؛ فرشید پورحاجت گفت: اخذ مالیات های سنگین بر پیکره ی نیمه جان صنعت و ساختمان بن بستی بر حوزه ی صنعت و ساختمان است، لذا باید تجدید نظری در قانون ها از جمله اصلاح ماده ۶۴و ماده ۷۷مالیات های مستقیم صورت بگیرد.

پور حاجت اضافه کرد: سیستم بانکی ما باید دید خود را نسبت به تولید و کار آفرینی تغییر دهد، بانک تخصصی ما در حوزه ی مسکن بانک توسعه می باشد و مادامی که عملکرد این بانک توسعه ای نباشد، انتظاری برای شکوفایی صنعت و ساختمان نیست.

وی اظهار کرد: طبق آخرین گزارش وزیر راه و شهرسازی، ۲۰میلیون نفر در ساختمان هایی زندگی می کنند که از لحاظ پایداری شرایط مشخصی ندارند و ضروری است در استان ها ستاد های 
بازآفرینی فعالیت خود را در جهت احیای بافت های فرسوده آغاز نمایند.

پور حاجت اذعان داشت: در حال حاضر بزرگترین معضل مسکن در کشور قیمت زمین است که ۲۰ تا ۸۰درصد مشکل تهیه ی مسکن به سهم زمین باز می گردد، به علاوه  هزینه های دستگاه های خدمات رسان، که دولت باید سهم زمین و  دستگاه های خدمات رسان را کاهش دهد.

رئیس انجمن انبوه سازان در رابطه با افزایش هزینه های انشعابات برق بیان کرد: علی رغم اتفاقات صورت گرفته در دولت قبل به بهانه ی افزایش تعرفه ی اشتراک برق که در سه سال گذشته حق انشعاب برق ۶تا۷ برابر شده است، شرکت های توزیع نیروی برق ناعادلانه هزینه هایی را از مردم دریافت می کردند.

وی افزود: انتظار می رود با افزایش هزینه ها، خدمات مطلوبی از شرکت های توزیع نیروی برق ارائه گردد، و تکالیفی از جمله هزینه های پیمانکار، تأمین مصالح، ملزومات، کابل، ترانس و کنتر را بر عهده بگیرد.
پور حاجت  در پایان گفت: با توجه به مصوبات شورای گفت وگو که در استان خوزستان صورت گرفته است؛ این مصوبات در حوزه ی برق انجام نمی شود.

گفتنی است؛ انجمن انبوه سازان نهاد صنفی حرفه ای، متشکل ازکار آفرینان حوزه ی تولید و حرفه مندان مسکن کشور و استان است و امسال در  هفدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در حدود 150 غرفه در محل نمایشگاه بین المللی اهواز حضور دارند.

خبرنگار: زهرا باسری
نظرات بینندگان
آخرین اخبار