شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۱۳۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵

سلحشور: دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز با مدیریت خوب توانست در مدت کوتاهی خدمات ویژه ای را ارائه دهد

با مدیریت خوب صورت گرفته توسط شهرداری دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری توانست در مدت کوتاه علاوه بر افزایش کمی کیفیت آموزش را نیز بالا برده وخدمات موثر را در اختیار دانشگاه و دانشجو قرار دهد
آراس: یک عضو شورای شهرکلان شهر اهواز گفت : دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز یک کار زیبا و ماندگار از شهرداری اهواز است که با مدیریت خوب توانست در مدت کوتاهی خدمات ویژه ای را ارائه دهد.

 جمشید سلحشور در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری آراس با گرامی داشت روز 16 آذر و بزرگداشت روز دانشجو بیان داشت: دانشجویان نیروی خلاقیت و اندیشه هستند به همین دلیل است که شهرداری اهواز علاوه بر کارهای زمخت و خشنی که در رابطه با امور شهری و شهر سازی دارد یک کار زیبای آموزشی را هم توانست بنیان گذاری کند  و آن تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی را برای پرسنل و مردم اهواز است.

وی  گفت: دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری کمک می کند تا دانشجویان پسر و دختر استان همراه با بار علمی بتوانند در زمینه های عملی نیز در دانشگاه موفق باشند و با تحصیل در رشته های کاربردی مورد نیاز خوزستان زمینه های پیشرفت بیشتر استان را فراهم کنند.

 جمشید سلحشور ادامه داد: با مدیریت خوب صورت گرفته توسط شهرداری این دانشگاه توانست در مدت کوتاه علاوه بر افزایش کمی کیفیت آموزش را نیز بالا برده وخدمات موثر را در اختیار دانشگاه و دانشجو قرار دهد، ضمن این که بحث تحقیقاتی و پژوهشی استان را نیز تقویت کرد تا دانشجویان از نیروی خلاقیت خود و بعد استعدادهایشان استفاده مناسب در ترقی استان داشته باشند.

خبرنگار: طیبه قاسمی 
انتشار دهنده: عفیفه صیوانی 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار