
در مراسم بزرگداشت 16 آذر و روز دانشجو که توسط دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری کلان شهر اهواز در کتابخانه مرکزی انجام شد دکتر اسماعیل احمدی فر رییس دانشگاه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار آراس این روز را نماد ایستادگی، علم و قلم خواند و عنوان کرد: دانشجویان ما در مقابل استکبار و استبداد ایستادند تا مخالفت خود را با نیکسون اعلام کنند آن هم بعد این که دولت مردمی ایران بعد از 4ماه به کمک آمریکا سرنگون شده بود.
اسماعیل احمدی فر ادامه داد: روز دانشجو نمادی از آزادی و آزادمردی مردم این سرزمین است و این حرکت و جنبش با حرکت انقلابی امام به ثمر رسید، دانشجویان این سرزمین نگذاشتند حضور آمریکا و انگلیس در منطقه شکل گیرد و برای محافظت از کیان اسلام سینه سپر کردند.
وی گفت: دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری خدمت بزرگ دیگر شهرداری بعد از تقاطع چندسطحی چهارشیر و احداث زیر گذرها می باشد و بعد از تاسیس آن سعی داریم نام پر آوازه ای از آن بسازیم، اساتید و دانشجویان نیز کمک کردند علی رغم این که 2 سال بیشتر از عمر این دانشگاه نمی گذرد در بسیاری از زمینه ها درخشش داشته باشیم و کارنامه قابل قبولی از خود به جا بگذاریم.
احمدی فر از کسب رتبه های خوب در مسابقات کشوری و بین المللی توسط این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در مسابقات رباتیک در جهان مقام دوم، در زمینه سازه های بتن در جهان سوم و در بین ابر دانشگاه های در همین زمینه دوم شده ایم در زمینه فرهنگی به مقام اول کشوری رسیدیم ضمن این که در مسابقات ورزشی تیمی 4 تیم از دانشگاه مقام آوری داشتند.
وی افزود: در مسائل دینی نیز در مسابقات قرآنی کشور مقام نخست را کسب کردیم و دانشگاه ما برای اولین بار بحث غدیرشناسی را انجام دادتا دیگر دانشگاه ها نیز پیرو ما در این راه قدم بگذارند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری کلان شهر اهوازبا اشاره به برتری این دانشگاه در برگزاری مراسم 16 آذر سال گذشته ابراز امیدواری کرد: امسال هم برگزاری این مراسم در کشور برتر شود؛ زیرا فعالیت موثری از طریق شهرداری، اساتید و دانشجویان در این راستا انجام شده است.
وی از دانشگاه شهرداری به عنوان یک نیاز در استان نام برد و اذعان کرد: تمام استان ها به سمت تاسیس این چنین مرکز آموزشی رفته بودند که کارهایی که در شهرداری ها انجام می شد ازلحاظ علمی هم پشتوانه داشته باشد تا هر پروژه ای که در شهر انجام بگیرد فرصتهای مطالعاتی برای اجرای آن به وجود آید، بنابراین در اهوازنیزشهردار واعضای شورا به این اتفاق نظر رسیدند که دانشگاهی بنابر نیاز شهرداری و کار های عمرانی آن تاسیس شود.
احمدی فر بیان کرد: این دانشگاه می تواند ارتباط موثر و قابل کاربردی بین مدیران شهرداری و اساتید و دانشجویان در بحث عمران و شهرسازی باشد تا علم در کنار تجربه به خدمت گرفته شود، چون دانشگاه علمی کاربردی همانطور که از نام آن برمی آید با دانشگاه های سنتی متفاوت است یعنی علمی که در آن یاد گرفته می شود باید کاربرد داشته باشد و کاربرد رشته هایی که داریم همه مرتبط با شهر و شهر داری ودر شهرداری ها در حال اجرا است.
خبرنگار: طیبه قاسمی
انتشاردهنده: عفیفه صیوانی