يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۳۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۷ آذر ۱۳۹۵

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان: ائمه جمعه مردم را در خصوص وقف هوشیار کنند

عده ای از مردم تصورمی کنند که اوقاف قصد از چنگ درآوردن زمین های آن ها را دارد!
      
 آراس: مدیر کل اوقاف و امورخیریه خوزستان در نشست خبری به مناسبت آغاز دهه وقف با محکوم کردن فاجعه کربلا برنامه های  با تشریح برنامه های هفته وقف به بیان فعالیت های انجام شده توسط اداره کل اوقاف پرداخت.

حجت الاسلام طبابایی از تجمیع چند همایش در قالب همایش یاوران وقف را جهت تسریع در وقت و کاهش هزینه ها خبر داد و افزود: از امام جمعه های هرشهر انتظار روشن کردن مردم در خصوص احکام وقفی را داریم  زیرا عده ای از مردم تصورمی کنند که اوقاف قصد از چنگ درآوردن زمین های آن ها را دارد.
طباطبایی با بیان اینکه  اوقاف قصد ظلم به متصرفین را نداردگفت:   متصرفین لازم است که با این قضیه منطقی برخورد کنند و حق قانونی به اوقاف بدهند البته مهمتر از آن احیای موقوفات است که می تواند ایجاد ثروت و اشتغال برای جامعه داشته باشد.

مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان از 237  سند جهت موقوفه ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این تعداد تا پایان سال به 400سند برسد و ادامه داد: فعالیت های عمرانی قابل قبولی را در رابطه با بقاع متبرکه در سراسر استان در حال انجام دادن هستیم که بقعه های امام زاده سلطان ابراهیم در ایذه و امام زاده عبدالله از جمله این فعالیت های عمرانی هستند. اگرچه این فعالیتها کند پیش می رود اما در حال انجام هستند.

وی در خصوص مصارف در آمد های های بقاع عنوان کرد: بقاع متبرکه درآمدهای آنچنانی ندارند و علاوه بر آن برای گذراندن امورات این بقاع کمک مالی هم باید بشویم. اما معمولا در آمدهای این بقاع متبرکه صرف حمایت از حسینه ها و مساجد می شود زیرا اوقاف وظیفه احداث این مکان ها را ندارد و فقط کمک های حمایتی به آن ها می کنیم. سال گذشته 700میلیون تومان جهت کمک رسانی به مساجدو حسینیه ها هزینه شد .
مدیرکل اداره اوقاف درپایان خاطر نشان کرد: هزینه های صرف شده برای بقاع استان در طول یک سال کمتر از هزینه های امام زاده در تجریش است.

همچنین حجت السلام و المسلمین فرهادی معاون امور فرهنگی در این نشست رویکرد جدیداوقاف اوقاف را توصیه مردم به وقف مشارکتی اعلام کرد و افزود: چون توان مالی مردم محدود است این امکان وجود دارد که عده کثیری از در وقف های مشارکتی حضور داشته باشند و از ثواب وقف برخوردار شوند.
خبرنگار: مریم کروشاوی

نظرات بینندگان
آخرین اخبار