آراس: شهردار کوت عبدالله در باره انعقاد تفاهم نامه شهرداری کوت عبدالله برای راه اندازی بازار مبل و شهرک درودگران به آراس توضیح داد.
عدنان غزی گفت: مراحل انعقاد تفاهم نامه بین شهرداری کوت عبدالله و اتحادیه بازار مبل و درودگران طرح مطالعاتی در حال انجام است وقرار براین است تا ظرفیت ها را برای سرمایه گذاران تعریف و زمین هایی که در اختیار ما است را معرفی کنیم تا در مقابل طرح ارائه شود و پس از آن مراحل انقعاد تفاهم نامه جهت سرمایه گذاری در شهرستان کارون انجام می گیرد. بر این اساس
اولین تفاهم نامه ای که قرار است منعقد شود با بازار مبلمان و درود گران خواهد بود و ظرف مدت 10 روز آینده انجام می شود.
غزی افزود: وقتی که این نمایشگاه بر یک شهر تاثیر می گذارد برکشور هم این گونه است
استان خوزستان ظرفیت های متعددی برای سرمایه گذاری داردو متاسفانه تا الان خیلی ها غافل بودند
شهرداری کوت عبداله به تبع استان ظرفیت های متناسبی دارد ؛
با توجه به نوپایی وجدید الاحداث بودن شهرستان کارون و تعریف جدید از سرمایه گذاری فکر می کنم قطعا یکی از بهترین ظرفیت ها برای سرمایه گذاری استان خوزستان شهر کوت عبداله است.
شهردار کوت عبدالله اظهار د اشت: ما به عنوان شهرداری تمام امکانات لازم اعم از امکانات، زمین لازم و طرح های مطالعاتی و تخفیف های را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهیم تا حداقل تضمینی برای بازگشت سرمایه گذار باشد لذا سرمایه گذار قرار است سود کند نه ضرر و به آن ها تضمین برای همکاری می دهیم.
خبرنگار: سارا محسنی