آراس: مدیر عامل شرکت های شهرک های صنعتی خوزستان اخلاق محمدیان در نمایشگاه فرصت های سرمایهگذاری در استان خوزستان در رابطه با تفاهم نامه ای که امشب ۶ آبان ۹۵ در این نمایشگاه امضا شد عنوان کرد: در استان خوزستان تقاضایی مبنی بر سرمایه گذاری در بحث نیرو گاه های خورشیدی یا انرژی های نو انجام شده است.
محمدیان بیان کرد: برای انجام این موضوع به برق منطقه ای مراجعه کردیم چرا که متولی صدور این موافقت نامه وزارت نیرو و سازمان برق منطقه استان خوزستان است .
وی اضافه کرد: برای بحث اسکان قرارشد از ظرفیت های زمین هایی که این شهرک دراختیار دارد در جاهایی که واقعا نیاز است برای نزدیک بودن به پست شبکه های انتقال استفاده کنیم .
اخلاق محمدیان اذعان داشت: اسکان سرمایهگذاران این حوزه درون شرکتها می توانیم وارد شبکه های سراسری شویم چرا که افزایش ظرفیت برق می تواند هم برای شهرک ها وهم برای بخش صنعت ودیگر بخش ها مزیت قابل توجهای دربحث جذب سرمایهگذارن و امکانات زیرساخت های موجود استان باشد.
محمدیان با اشاره به مشکل استان در بخش اشتغال تصریح کرد: این تفاهم نامه کمک می کند سرمایه گذاری در استان شکل گیرد.
وی این صنایع را جدید و نوین دانست و گفت: صنایع نو ارزش افزوده قابل توجه ای برای استان به ارمغان می آورد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان از افزایش تقاضا در زمینه تولید برق به ایران خبر داد و بیان کرد: با توجه به کمبودهای بخش تامین برق و حمایت و یارانه ای که دولت از این بخش دارد تقاضا برای سرمایهگذاری در این قسمت رشد داشته است.
وی افزود: به همین دلیل هم این بخش برای سرمایهگذاران تقاضا محور شده است.
خبرنگار: طیبه قاسمی