غلامرضا شریعتی افزود: این نیروگاه برق تنها نیروگاه در تولید بخار است و از این بابت منحصر به فرد است.
استاندار خوزستان عنوان کرد: ضمن اینکه دو مدار 7 و8 دارای مشکلات نارسایی گاز هستند، من قول می دهم به همراه وزیر نیرو پیگیری و با جدیت دنبال شودو این دو فاز به مدار برگردند.
وی اذعان داشت: خوزستان قطب تولید برق کشور است و به زودی با تکمیل برق نیروگاه های در حال تاسیس شهرستان های استان، برق خوزستان به 14 هزار مگاوات می رسد.
شریعتی با بیان اینکه استان دارای پتانسیل های زیادی برای سرمایه گذاری در صنعت، نفت و کشاورزی است، اظهار کرد: از سرمایه گذاران در این بخش ها به نوبه ی خود با کمال میل استقبال می کنم.
ضمن اینکه استاندار خوزستان عنوان کرد: ضمن اینکه دو مدار 7 و8 دارای مشکلات نارسایی گاز هستند من قول می دهم به همراه وزیر نیرو پیگیری و با جدیت دنبال شودو این دو فاز به مدار برگردند.
وی اذعان داشت: خوزستان قطب تولید برق کشور اس تو به زودی با تکمیل برق نیروگاه های در حال تاسیس شهرستان های استان، برق خوزستان به 14 هزار مگاوات می رسد. جز آلوده ترین شهر هاست مردم خواستار اهتمام به شرایط زیست محیطی مناسب با وجود این صنایع بزرگ هستند که باید مهم شمرده شود و به محیط زیست آسیبی وارد نشود تامحیط زیست را برای نسل های آینده نگه داریم.
وی عنوان کرد: اصرار ما بر این است حرمت صنعت مقدم نگه داشت تا تمام هم و غم مدیریت استان ارتقا و کمک به راه اندازی سرمایه گذاری های جدید باشد.
لزوم تاسیس یک دانشگاه علمی کاربردی در باوی
در ادامه کاظمی فرماندار شهرستان باوی اظهار داشت: نیروگاه برق رامین، 40 درصد از برق استان و 5 درصد برق کل کشور را تامین می کند که بیشتر صنایع استان و کشور برقشان وابسته به نیروگاه رامین است.
وی از اشتغال 531 نیروی بومی در این نیروگاه خبر داد و گفت: با هدف افزایش ظرفیت توان علمی و فرهنگی منطقه امید می رود با همکاری مسئولان و استاندار یک دانشگاه علمی کاربردی در منطقه تاسیس شود و ظرفیت های کشاورزی گسترش یابد.
خبرنگار:سارا محسنی