يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۱۲۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۱ آذر ۱۳۹۵
دکتر عبد الرحمان عطار زاده/ مدیر گروه زنان بیمارستان پارسیان تهران

فرزند دار شدن آری یا خیر! " قسمت دوم"

مدیر گروه بیمارستان پارسیان تهران گفت: فرزند آوری انواع سرطان را برای مادر کم می کند که مهمترین آن را می توان با توجه به شیوع بیشتر در بانوان سرطان سینه نام برد؛ مادران حتی نسبت به خانم های دیگر کمتر دچار سرطان های تخمدان و رحم می شوند.
فرزند دار شدن آری یا خیر!


مقدمه
اگر بحث دشمن خارجی و تبلیغات گسترده اش برای کاهش جمعیت جوان ایران "به خاطر مسائل ملی مذهبی قدرتی" و بحث سیاست سابق کشور را در راستای کاهش جمعیت بعد از جنگ تحمیلی کنار بگذاریم امروز با توجه به این که متاسفانه همین تبلیغات و سیاستهای نابه جا فرهنگ فرزند کمتر را در جامعه ما نهادینه کرده است باید تلاش کنیم با فرهنگ سازی درست، موثرو البته مناسب روند جمعیتی ایران را بهبود بخشیم. 

فرزند آوری ابتلا به انواع سرطان را در خانم ها کاهش می دهد

دکتر عطار زاده در مصاحبه اختصاصی  با خبر نگار آراس: با بیان این که بچه دار شدن مزایای زیادی برای زنان دارد که در کنفرانس های علمی زیادی بیان شده است عنوان کرد: از نظر علمی شیر جمع شده در سینه مادر،ارتباط او با فرزند و تغییرات جسمی و روحی مادر او را برای پذیرش مسائل دیگر زندگی نیزآماده می کند وقتی کودک به دنیا می آید همین شیر و تغذیه شانس انواع سرطان را برای مادر کم می کند که مهمترین آن را می توان با توجه به شیوع بیشتر در بانوان سرطان سینه نام برد؛ مادران حتی نسبت به خانم های دیگر کمتر دچار سرطان های تخمدان و رحم می شوند.

عطارزاده شانس ابتلا به قند خون چربی خون و برگشتن به حالت عادی در آنها بیشتر دانست و گفت: گاهی بعد از تولد فرزند آنها به شکل سنین پایین تر خود نیز برمی گردند حتی در آمار گرفته شده کاهش دیابت و فشار خون با شیر دادن به 90درصد می رسد.
وی افزود: دوره حاملگی به خاطرفعالیت بی حد مثانه و بالا رفتن هورمون های حاملگی کارکرد مناسب دستگاه گوارش بیماری های مربوط به آن را در زنان کمتر می کند. ضمن این که بیست درصد از مشکلات کودکان با تغذیه از شیر مادر برطرف می شود.

دکتر عطار زاده درباره فواید زایمان طبیعی اظهار کرد: کودکانی که با این شیوه به دنیا می آیند درجه یادگیری بالاتری نسبت به سایر بچه ها دارند، به بیماری های کمتری دچار می شوند و حتی دستگاه گوارش آنها کارکرد بهتری دارد.

وی ادامه داد: از نظر روحی خانم هایی که فرزند دار می شوند انعطاف پذیرتر، دلسوزترو مهربان ترهستند، درتحلیل مسائل روانی ارتباط سر بچه با سینه مادر ضریب هوشی و هوش مادر و بچه را افزایش می دهد.

تجربه اعتماد به نفس را افزایش می دهد

مدیر گروه زنان بیمارستان پارسیان با بیان این که از بوعلی سینا در مورد حل مسائل و اکتشافات وی سوال کردند او در پاسخ گفت: مقدار کمی مربوط به ضریب هوشی ام وبقیه به خاطر فعالیت های مغزی ام است، تصریح کرد: این که مادر یاد می گیرد چگونه به فرزندش غذا بدهد پوشاک او را تعویض کند او را به دکتر ببرد این تجربه ها و یاد گیری ها ضریب هوشی مادران را نسبت به دیگر بانوان افزایش می دهد.

عطار زاده اضافه کرد: در نظر بگیرید شما بدون داشتن گواهینامه و بلد نبودن رانندگی پشت فرمان می نشینید مسلما اعتماد به نفس کمتری نسبت به زمانی دارید که با گواهینامه پشت فرمان می نشینید، بنابراین داشتن فرزند نیز به پدر و مادر اعتماد به نفس خوبی می دهد فردی که فرزند دارد داناتر است و بهتر مسائل را می فهمد و حلاجی می کند درجه آگاهی او بیشتر می شود حتی انجام دادن به ترتیب تمام کارهای فرزند از والدین افرادی منظم تر می سازد.

احساس یک عشق دیگر

دکتر عبد الرضا عطارزاده ازاحساس یک عشق دیگر در مادر با مکیدن سینه او توسط نوزادی که متعلق به خود اوست تغذیه او از شیره جان مادر است خبر داد و اذعان کرد: این کاردرمادر عشقی تولید می کند  که قلب مادر را تسخیر می کند حرف زدن و داستان گفتن برای اوآیینه تمام نمای عشق این مادر به فرزند  به خانواده به جامعه به مملکت و به دنیاست.

وی بیان داشت: گاهی فرزند دار شدن باعث حل اختلاف خانوادگی زوجینی می شود که درک درستی ازمسائل اطراف خود دارند، ملاحظه بچه را می کنند و سعی دارند به خاطر او کمتر درگیری داشته باشند وبیش از 80 درصد باعث گرم ترخوبتر وبهتر شدن زندگی می شود.

عطار زاده رنج متوسط بچه دار شدن 24 تا 32 سالگی دانست و تشریح کرد: در حاملگی های بالاتر امکان تولید مشکلات بیشتر می شود، نگرانی ما پزشکان بابت سلامت این نوزادان بیشتر است، زنان هم در سنین بالا دیگر تحمل و حوصله رسیدگی به فرزندان خود را ندارند.

وی درپایان با ابراز تاسف از سیاست غلطی که در پی افزایش جمعیت در کشور به وجود آمد اظهار کرد: از لحاظ سرآمد فرزند داری متاسفانه در سالهای گذشته نرخ بالای جمعیت باعث یک سیاست اشتباه مثل نابارور کردن خانم ها و آقایان را باعث شد که خوشبختانه متوقف شده است؛ در حال حاضر جامعه ما به سمت پیری می رود و جوان ها کم شده اند و به دلیل این که  نگهدارنده، نخبگان و دفاع کنندگان هر جامعه ای جوانان آن هستند پس باید دقت بیشتری در این مسئله داشته باشیم و تلاش کنیم جامعه ایران دگربار به جامعه ای جوان تبدیل شود.

خبرنگار: طیبه قاسمی

نظرات بینندگان
آخرین اخبار