يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۶ آبان ۱۳۹۵

فعالیت گمرکات شلمچه و چذابه سه نوبته شد

همزمان با بازدید رئیس کل گمرک از مرز شلمچه، فعالیت گمرکات شلمچه و چذابه به منظور تسهیل تردد زائران سه نوبته شد.
به گزارش آراس، محمدرضا جعفری ناظر گمرکات استان خوزستان گفت: با هدف ارائه خدمات مطلوب‌تر به شرکت‌کنندگان در مراسم اربعین اباعبدالله الحسین(ع) و انجام سریع امور گمرکی آنها، تعداد کارکنان گمرکات شلمچه و چذابه در استان خوزستان نیز سه برابر شد و دستگاه‌های کنترلی افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: به منظور تسهیل تردد زایران عتبات عالیات و شرکت‌کنندگان در مراسم اربعین حسینی تعداد نیروهای گمرکی مستقر در مرزهای شلمچه و چزابه از 40 نفر به 120 نفر افزایش یافته است و کارکنان گمرک در سه نوبت کامل به انجام امور زایران می‌پردازند.
وی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهوری و و رئیس کل گمرک به استان خوزستان و بازدید از مبادی خروجی به عراق اظهارداشت: به منظور جلوگیری از معطلی زایران در هر یک از گمرکات شلمچه و چزابه سه دستگاه ایکس‌ری چمدانی و 2 دستگاه راکت فلزیاب نصب شده است تا مسافران در زمان عبور و مرور کمترین معطلی را داشته باشند و مأموران گمرک نیز بتوانند کنترل‌های خود را انجام دهند.
جعفری گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون حدود 450 هزار زائر از مرز شلمچه به عراق عزیمت کرده و 50 هزار نفر نیز بازگشته‌اند و از مرز چزابه نیز 300 هزار نفر به عراق رفته‌اند.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار