يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۲۳۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۵

الباجی: از طریق مجلس پیگیر خدمت رسانی هر چه بهتر به زوار خواهم بود/افراد ضعیف النفس بدانند خوزستان ولایتمدار است

آراس: جواد کاظم نسب الباجی نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی گفت:پیگیری های لازم را جهت برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین و پذیرایی شایسته از زوار اباعبدالله الحسین در مجلس شورای اسلامی انجام خواهم داد.
جواد کاظم نسب الباجی در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه خبری آراس، با بیان اینکه  مردم خوزستان به خوبی نشان دادند که ولایت مدار هستند، افزود: بنده قصد دارم تا از طریق رسانه ها به آن دسته از افراد مریض النفس بگویم که خوزستان داعشی و تکفیری  ندارد .
 
وی یادآور شد: همه خوزستانی ها در اینجا جمع شده اند که به زوار خدمت کنند لذا بنده از اهالی رسانه میخواهم که حرکت ناشایست آن دسته از افراد مریض النفس را خنثی کرده و بگویید که خوزستانی ها پایبند  نظام ولی فقیه هستند.

 عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: با وجودی که مراسم پذیرایی و خدمت رسانی به زوار  در چذابه بسیار عالی برگزار می شود لیکن از شهرداری اهواز و تهران درخواست دارم که در بحث جمع آوری زباله ها و نظافت این منطقه تلاش بیشتری کنند.  

 نماینده مردم اهواز در مجلس دهم در پایان عنوان کرد: مردم  خوزستان نماد ایثار هستند و من به عنوان نماینده مردم مشکلات آن ها را پیگیری خواهم کرد تا انشالله سال آینده شاهد برگزاری بهتر این مراسم باشیم.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار