جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۲۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵

رحیمی:حرکت خودجوش زیارت اربعین بی وقفه توسط صدا و سیما پوشش داده می شود.

مدیرکل صدا و‌سیمای مرکز خوزستان در گفت و گو با پایگاه خبری آراس: امسال صدا و سیما در کنار سایر رسانه ها، پوشش گسترده ای جهت به نمایش گذاشتن این حرکت خودجوش و عظیم مردم از سراسر کشور به خصوص طریق الحسین از اهواز تاچذابه و مرز شلمچه انجام داده است.
مسلم رحیمی افزود: پوشش خبری مرز شلمچه توسط رسانه های آبادان برای صدا و سیما در حال انجام است، افزون بر آن تولید مستندهای ویژه ای برای به نمایش گذاشتن جلوه های ویژه از این کنگره عظیم اربعین حسینی در دستور کار قرار دارد.

رحیمی  عنوان کرد:  صدا سیمای مرکز خوزستان طی بیست و چهار ساعت ۳۵ارتباط تصویری از مرز چذابه دارد علاوه بر آن مصاحبه هایی با سایر شبکه های دیداری و شنیداری  استانی و کشوری  انجام می دهیم‌.

وی در پایان در رابطه با پوشش دهی مسیر زیارت اربعین از داخل خاک عراق خاطر نشان کرد: البته در مسیر نجف تاکربلا ارتباطات گسترده تصویری در ضمن فعالیت های رسانه ای  گنجانده شده  است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار