شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۱۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵

هشتمین جشنواره ی فرهنگی وزارت بهداشت ؛ یک تیر با چند نشان

هشتمین جشنواره فرهنگی در حالی کلید خورد که پیوستن دکتر هاشمی، وزیر محترم بهداشت با سفیران فرهنگی دانشجویی در نمایشگاه مطبوعات تهران به شکل گیری کمپین " سالم زیستن، هنر است" که به عنوان شعار هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت انتخاب شده است، انجامید و چه با شکوه آغازی بر این رخداد فراگیر فرهنگی وزارت بهداشت.
آراس_ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور_ باید اعتراف کرد که تک تک افراد جامعه بر خلاف آگاهی های ارائه شده از طریق تبلیغات به نکات بهداشتی اعتنا  نمی کنند و یا در امور درمانی خویش بی توجهی می نمایند و یا تعداد زیادی از  نشان های آشکار ناخوشی ها را نمی بینند، این موضوع بیشتر از آنکه به شناخت مستقیم از ناخوشی ها و نشان های آم ارتباط داشته باشد به چارچوب های فرهنگی ارتباط می یابد که این چارچوب ها جایگاه بیماری و یا سلامت را در افرد یک جامعه  بستر سازی می کنند، به همین سبب رابطه ای ژرف بین دو وادی فرهنگ و سلامت در عصری که ارتباطات فیزیکی میان بشر رو به افزایش است اکنون نیازی اساسی می باشد.

تدبیر سیاسگذاران این جشنواره ی گسترده ی فرهنگی در کشور، بی شک برآمده از سیاست های فرهنگی بالادستی  و دولت تدبیر و امید است. این رخداد گسترده ی فرهنگی برگی زرین از خدمات فرهنگی  وزارت بهداشت دولت برآمده از اراده ی ملت می باشد. بدون تردید این رویداد عظیم فرهنگی با پوشش فرهنگ ایرانی اسلامی علاوه بر اهداف فرهنگی و هنری اهدافی در ابعاد مختلف  سلامت را در پی دارد.

از محورهای اثر گذار جشنواره که هوشمندانه برگزیده شده است؛ تولید آثار فرهنگی و هنری در وادی پر فراز و فرود " سلامت" از یک سو و "ازدواج مناسب، سالم و پایدار " از سوی دیگر، می رود تا هدفمندی  پر ارج این جشنواره و اثر گذاری بدیع آن بر دانشجویان و جامعه پزشکی کشور را متجلی سازد.

تدبیر متولیان  و خادمان فرهنگی وزارت بهداشت در این جشنواره قطعا  بر تربیت جامعه ی متعهد آینده ی پزشکی و مسئولیت پذیری جامعه ی کنونی پزشکی نقش ارزنده و بی مانند دارد.

این جشنواره درست همان جایی خواهد بود که نقش پررنگ و وظیفه ی سترگ فرهنگی وزارت بهداشت را نشان خواهد داد. بی تردید بستر سازی  مناسب فرهنگی توسط وزارت بهداشت می رود تا تحولی عظیم بر فرهنگ جامعه ی پزشکی از یک طرف و فرهنگ عامه ی مردم به عنوان مخاطب از طرف دیگر بر بخش های بهداشتی درمانی را در پی داشته باشد و تلاش متولیان بهداشت و درمان با بستری سازی فرهنگی را به طور کارا نمود عینی بخشد و چه خدمتی بس بزرگتر از خدمت رسانی به آحاد مختلف ملت بی مانند ایران همیشه سرافراز. دیرزیوی، به زیوی و شادزیوی تمام دست اندرکاران فرهنگی وزارت بهداشت را از خدای متعال آرزو دارم.

 

غلامعباس دیناروند

عضو هیئت علمی و مسئول دبیرخانه ی هشتمین جشنواه ی فرهنگی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
نظرات بینندگان
آخرین اخبار