شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۱۲۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۵

انعقاد ۱۸ تفاهم‌نامه در حوزه فناوری اطلاعات در خوزستان/ برای 5 برابر شدن پهنای باند اینترنت خوزستان از شرکت های بومی استفاده شود/ اجرای طرح تکاپو برای شناسایی ظرفیت های شغلی استان

۱۸ تفاهم‌نامه در حوزه فناوری اطلاعات امروز، ۲۰ آبان ماه فی بین وزیران ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری خوزستان به امضا رسید.
آراس: ۱۸ تفاهم‌نامه در حوزه فناوری اطلاعات امروز، ۲۰ آبان ماه فی بین وزیران ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری خوزستان به امضا رسید.

این ۱۸ تفاهم‌نامه در زمینه فناوری اطلاعات و فعالیت‌های اشتغالزا هستند و طی دو سال برای ۳۵۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم خواهند داشت. همچنین حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان مجموع سرمایه‌گذاری این ۱۸ تفاهم نامه است.


برای 5 برابر شدن پهنای باند اینترنت خوزستان از شرکت های بومی استفاده شود

به گزارش آراس:  براری معاون وزیر فناوری ارتباطات در این جلسه گفت: استاندار خوزستان همه حوزه های فناوری ارتباطات را بسیج کرد و امروز در کمتر از دوماه شاهد به بار نشستن این تلاش ها  و در پی آن توسعه میلیارد ها شاخص ظرفیتی استان باشیم.

 براری در ادامه اظهار داشت: برای 5 برابر شدن توسعه پهنای باند استان،لازم است که همه دستگاه ها و شرکت های بومی  برای ارائه خدمات به مردم از فناوری  استفاده شود زیرا که کمک به کسب و کار های بومی کمک به اقتصاد بخش ها خواهد بود.

وی افزود: در راستای زیرساخت های اقتصادی فناوری اطلاعات؛  عقب ماندگی مشاهده نمی شود زیرا که برنامه 5 ساله توسعه را به خوبی اجرا کرده ایم  در نهایت هدف ما این است که خدمات فنی اطلاعاتی را به روستا ها و مردم ارائه دهیم. اقتصاد ما از اقتصاد شبکه به اقتصاد محتوا در حال تغییر است و انتظار ما از استان خوزستان حضور حداکثری در اقتصاد بخش ها است.


منصوری معاون توسعه وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی نیز در ادامه  گفت: بخش عمده خدمات کشوری خدمات توزیعی با 23 درصد است لذا باید کوشش شود تا در رشته های اقتصاد مولد فعالیت کنیم و تولید را توسعه دهیم نه توزیع خدمات از پیش تولید شده.

 به گزارش آراس: منصوری افزود: برای جبران عقب ماندگی توسعه تولید در شورای عالی کار طرحی برای این موضوع تصویب شد در خوزستان نیز  برای شکوفایی سیاست های کلان اقتصادی و شناسایی ظرفیت های منطقه ای  رشته های خدماتی گردشگری، آی تی، حمل و نقل، زنبو داری و دامپروری و از این دست صنایع با توجه به کارشناسی شدن ظرفیت های اشتغال زایی استان توسط کارشناسان شناسایی شدند زیرا که این دست از صنایع مولد کار و صنعت هستند.

با توجه به استفاده خاص استان خوزستان از پوشاک، این موضوع را در برنامه های خود قرار دادیم و در حوزه تولید پوشاک در داخل استان خبر های خوبی را شاهد خواهیم بود.

طرح تکاپو برای شناسایی ظرفیت های استانی توسعه کار و تولید در منطقه در دستور کار قرار گرفته است. 48 شرکت فعال در زمینه آتی در استان وجود دارد اما بیشتر توزیع کننده هستند تا تولید کننده که این امر به علت خلق نکردن ثروت باعث محدود کردن ثروت می شود.

طبق این طرح در اولین گام فعالان فناوری باید به فکر تولید خدمات باشند، گام دوم استفاده از آی تی به عنوان کسب و کار و توانمند سازی تولید کنندگان بخش خصوصی و محلی، استفاده کردن از بنگاه های محلی و افراد فارغ التحصیل برای وصل شدن به  شرکت های فناوری کمک کنیم علاوه بر ایجاد زیر ساخت ها، استفاده از این زیر ساخت ها را مهیا کنیم.
 

گفتنی است؛ طرح شهر هوشمند اهواز، شبکه هوشمند انرژی برق، شبکه هوشمند انرژی آب، حمایت از تولید محتوای دارای ارزش افزوده، پرداخت الکترونیک شهری، شتاب‌دهنده کسب و کار، توسعه سلامت الکترونیکی، شتاب دهی به کسب و کارهای نو از طریق سامانه باشگاه سمک،‌ توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی، ایجاد و بهره‌برداری از مرکز داده بخش خصوصی، توسعه کسب‌وکار تولید محتوای یک، توسعه کسب و کار تولید محتوای دو، توسعه کسب و کار تولید محتوای سه، توسعه کسب و کار تولید محتوای ۴، توسعه کسب و کار تولید محتوای ۵ از موضوعات این تفاهم‌نامه‌ها بوده است.


   خبرنگار: مریم کروشاوی                                                                                            
نظرات بینندگان
آخرین اخبار