به گزارش آراس: رئیس اداره بهزیستی دزفول روز چهارشنبه در آئین بهره برداری از این واحدهای مسکونی در کوی زیباشهر گفت: عملیات ساخت این واحدهای مسکونی از سال 91 آغاز شده و نیمه نخست امسال کار واگذاری آنها به مددجویان بهزیستی انجام شد.
فریدون عبدی افزود: کل اعتبار هزینه شده برای ساخت این واحدهای مسکونی که در قالب طرح مسکن مهر ساخته شده اند 13 میلیارد و 634 میلیون ریال است که با استفاده از تسهیلات بانکی 300 میلیون ریالی و تسهیلات بدون عوض بین 40 تا 60 میلیون ریالی در اختیار مددجویان زیرپوشش بهزیستی قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه 2 میلیارد و 560 میلیون ریال تسهیلات بدون عوض برای ساخت این واحدهای مسکونی 90 متری و 70 متری به مددجویان اعطا شده گفت: این واحدهای مسکونی به 47 معلول و 17 خانواده بی سرپرست زیر پوشش بهزیستی واگذار شدند.
حدود پنج هزار معلول زیرپوشش بهزیستی شهرستان دزفول هستند که 25 درصد آنها از اختلال اعصاب و روان رنج می برند.