يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۱۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۵

از بیمارستان تنفسی اهواز چه خبر؟

نماینده اهواز با اشاره به پیگیری مشکلات تنفسی مردم در زمان وقوع گرد و غبار و بارش باران‌های اسیدی گفت: با همت بنیاد برکت و دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان تنفسی اهواز به زودی ساخته می‌شود.
به گزارش آراس: جواد کاظم‌نسب الباجی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: زمین ساختمان بیمارستان تنفسی اهواز آماده و از صنایع فولاد خریداری شده و اکنون بیمارستان در حال تکمیل است.

وی افزود: این بیمارستان دارای تجهیزات بسیار کامل و مجهزی است و تجهیزات مورد نیاز آن نیز در حال خریداری هستند.


کاظم‌نسب الباجی با اشاره به این نکته که مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که باید به مشکلات خوزستان در زمینه ریزگردها و باران های اسیدی توجه شود، تصریح کرد: ایجاد بیمارستان تنفسی اهواز حرکتی بسیار خوبی در جهت کاهش مشکلات مردم، بخصوص در زمان بارش باران‌های اسیدی و وقوع پدیده ریزگردها است.


نماینده اهواز خاطرنشان کرد: استاندار خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی و بنیاد برکت در زمینه پروژه ساخت بیمارستان تنفسی اهواز بسیار فعال بوده اند.

سلامت نیوز
نظرات بینندگان
آخرین اخبار