جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۱۱۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵

شناسایی 600 نخبه در استان/ بنیاد نخبگان خوزستان صاحب خانه شد

استاندار خوزستان اظهار کرد: سعی ما این است که مشکل نداشتن مکان مناسب برای بنیاد نخبگان خوزستان را حل کنیم و دستور داد با نظر بنیاد نخبگان ساختمانی که مناسب این بنیاد است در اختیار آنان قرار گیرد.
به گزارش صبحانه پرس- طیبه قاسمی

استاندار خوزستان روز دوشنبه در ششمین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان خوزستان که در استانداری خوزستان با حضور اعضای شورای این بنیاد برگزار شد اظهار کرد: سعی ما این است که مشکل نداشتن مکان مناسب برای بنیاد نخبگان خوزستان را حل کنیم.
وی در این جلسه  دستور داد با نظر بنیاد نخبگان ساختمانی که مناسب این بنیاد است در اختیار آنان قرار گیرد.

درترویج اقتصاد مقاومتی نقش نخبگان می تواند موثر باشد

در ابتدای جلسه زراسوند مدیر کل بنیاد نخبگان دستور کار جلسه را با بیان این که شورای علمی عالی ترین سازمان برای تصمیم‌گیری فعالیت نخبگان است شروع کرد وگفت: ما از صنعت، سازمان برق وسازمان آب برای این دستور کار کمک گرفته ایم،

زراسوند ادامه داد درترویج اقتصاد مقاومتی نقش نخبگان می تواند در زمینه فرهنگی و ترویجی موثر باشد، بنابراین از نخبگان دعوت کردیم تا این حوزه ورود کنند. 

علی رضا زراسوند بیان داشت: مدیر کل سازمان آب وبرق استان" شمسایی" با اعتقاد به این که همنوایی وهمگرایی علمی استان باید به ترتیبی باشد که توسط مسوولان در تهران شنیده شود ایده ای به ما داد تا آیین نامه ای در ارتباط با هم گروهی ای که برای اولین بار است که  در کشور انجام شده تدوین کنیم  برای اجرا در کل کشور در حال بررسی است.

وی درباره مشکلات پیش رو در این راه اظهار کرد: ساختمان مرکز، ارایه جوایز تحصیلی و بحث زمان و تجلیل مشاهیر که دارای شاخص های نخبگانی باشند از مشکلات ما است که ساختمان مرکز را می توان مهم ترین آن دانست.                       

رییس امور نخبگان از دو برنامه جدی در این مورد خبر داد و بیان داشت برنامه مصوب بنیاد ملی در قالب شناسایی پایش در 12بعد  آیین نامه ای  و برنامه دیگری  به شکل رصد و انجام امور فناوری وتوسعه استان انجام می گیرد.

علیرضا زراسوند ادامه داد: برنامه های جار ی عمدتا در راستای افزایش شناسایی نخبگان تحت پوشش است ، خوشبختانه در شناسایی به عدد 600 رسیده ایم که در مقایسه با استان های دیگر قابل قبول است.

وی مهم ترین طرح در حال اجرا در استان راپیش دبستانی خواند و تشریح کرد: در شرایطی که طرح شهاب و طرح سمپادها مورد انتقاد رهبری است ما توانستیم به طور قابل قبولی آن را اجرا کنیم .

وی افزود: 92 مرکز آموزشی را به عنوان  پایلوت ، 93 مرکز در ناحیه دو استان، 4ناحیه و 3 
شهرستان  را رصد کرده ایم که در مجموع  5236  نفر را شامل می شود که تحلیل ها هم صورت گرفته است.

رئیس بنیاد نخبگان خوزستان ادامه داد: خوزستان امسال بیشترین سهمیه را در زمینه جوایز تحصیلی بعد از استان تهران دارد. این برنامه ۱۰۰ درصد در سال گذشته اجرا و امسال نیز اسامی استخراج و هفته آینده اعلام نتایج و اسامی می شود.

زراسوندی عنوان کرد: گردآوری اطلاعات سرآمدان استانی از برنامه های جدی استان است که متأسفانه بانک اطلاعاتی آن را نداریم. افراد برگزیده از میان همه اقشار باید شناسایی شود و تنها خاص دانشجویان و اعضای هیئت علمی نیست.

رئیس بنیاد نخبگان خوزستان اضافه کرد: سال گذشته ۱۵۰ نفر و امسال نیز ۲۵۰ نفر سهمیه برای معرفی سرآمدان استانی به بانک اطلاعاتی سرآمدان ملی داریم.

زراسوندی خبر داد: یکی دیگر از برنامه ها کارگروه های تخصصی بنیاد است. در استان جلسات مختلفی تحت عنوان دیدار با نخبگان برگزار می شود ولی متأسفانه کف شاخص های نخبگانی هم در این جلسات رعایت نشده است.

زراسوند عنوان کرد: برای تمام مدیران، مربیان و آموزگاران هم جلسات توجیهی برگزار شده است، 
در این مورد 100درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم.

وی در تلاش برای مکاتبات با شهرستانها و تعیین شاخص های جامعه نخبگان هستیم که در فاز اول افتخارات منطقه‌ای و بعد ملی را در نظر می گیریم،                        
 

رییس بنیاد نخبگان در پایان با اشاره به دو طرح "دوست علمی" و  "دوست علمی،اردوی علمی"  تصریح کرد: بودجه های لازم برای این پروژه های تامین شده که 15 میلیارد برای پیش دبستانی و 5میلیارد برای کنکور هزینه شده است.                        
 
دو استان بوشهر و خوزستان تنها استان‌هایی هستند که ساختمان بنیاد نخبگان ندارند

در ادامه گزارش برنامه اجرایی مصوب سال 95 بنیاد نخبگان معاون سیاسی استاندار ی حسین زاده عنوان کرد: دربحث شورای آموزش و ارتقاء سطح کنکور و پیش دبستانی در 13_14سالگی که در این حوزه بوده ام برای اولین بار است که هزینه های برنامه های فرهنگی تکمیل شده و برنامه ها منظم اجرا شده است، البته برنامه های فرهنگی را نمیتوان در کوتاه مدت نتیجه اش را دید و در دراز مدت مشخص می شود.                        

حسین زاده یاد آور شد بحث کارآفرینی و شتاب دهنده در حوزه اداره كار است و نمی توانند در آن ورود کنیم.اما دوستان اطلاع دارند استاندار خیلی خوب به این حوزه ورود کرده‌اند وبه همراه "عالمی"  در آینده یک شتاب دهنده در استان خواهیم داشت تا در این مورد هم عقب نمانیم.                        

وی ادامه داد: بنیاد جوایزی برای جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی و جذب نخبگان در شاخص های علمی در نظر گرفته است.ضمن اینکه دستگاه ها و دانشگاه هایی که به عنوان نیرو جذب نخبه می کنند هزینه سال اول را ما تقبل می کنیم.                        

حسین زاده با اشاره به اینکه بنیاد برای ساختمان مرکز بنیاد تعریف خاصی دارد مشکل مرکز مهم است چرا که در حال حاضر بنیاد نخبگان یک ساختمان بدون آسانسور و پارکینگ است که به لحاظ امنیتی هم جایگاه مناسبی ندارد.

وی  گفت: دو استان بوشهر و خوزستان تنها استان‌هایی هستند که ساختمان بنیاد نخبگان ندارند. استاندار شریعتی برای این مشکل قول مساعد به حسین زاده داد.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار