يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۱۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵

برنامه های اوقاف خوزستان در ایام محرم

امور فرهنگی اوقاف خوزستان به تشریح برنامه های انجام شده در دهه اول محرم و برنامه های آتی در خصوص این ایام پرداخت.
به گزارش صبحانه پرس: فرهادی معاون امور فرهنگی اوقاف در خصوص برنامه های انجام شده در ماه محرم و برنامه های آتی در ادامه این ایام گفت:   در ماه محرم و صفر ویژه برنامه ای داریم به نام بصیرت عاشورایی که در واقع در بقاع متبرکه از محل اجرای نیات واقفین با توجه به اهتمام مردم به این بقاع تصمیم بر این شد طرح را به صور ت سراسری آغاز کنیم.  

وی  با اشاره به اجرای ویژه برنامه های اوقاف در این ماه عنوان کرد: ویژه برنامه های از جمله  راه اندازی قرارگاه استانی  در سازمان مرکزی و قرارگاه سید الشهدا و همچنین تدوین برنامه هایی برای اجرا در شهرستان ها صورت پذیرفته است. از دیگر برنامه های ویژه اوقاف برای ماه محرم  در روز دوم، تجمع لبیک یا حسین که همزمان در همه شهرستان ها انجام شد. 

وی ادامه داد: رهروان زینبی دیگر برنامه بود که در لیست ویژه های این سازمان قرار داشت. سازمان بسیج جامعه زنان در برنامه رهروان زینبی که طی تفاهم نامه ای در جلسه ای ویدئو کنفرانس با بسیج سایر شهرستان ها هماهنگی  صورت گرفت همکاری های شایان توجهی را انجام دادند و جمعیت با شکوهی در حرم علی بن مهزیار دانیال و سبز قبا دزفول شاهد بودیم. 

معاون امور فرهنگی اوقاف تصریح کرد: حضور 20 هزار نفر در بیرق زنان شهرستان های دزفول و شوشتر حاکی از عظمت برگزاری این برنامه ها است. 

حجت السلام و المسلمین فرهادی افزود: برنامه احلی من العسل مشترک بین چند نهاد است که با همکاری و حضور دانش آموزان و آموزش پرورش در شهرستان های مسجد سلیمان شوشتر و دزفول ا زحضوری پرشور برخوردار بود. مقتل خوانی به همراه نماز ظهر عاشورا و تاسوعا در امام زادگان و بقاع متبرک اجرا شد. 

معاون امور فرهنگی اوقاف خوزستان برانامه های آتی ویژه محرم و صفر را اینگونه شرح می کند و می گوید: برپایی خیمه های معرفت در بعضی از بقاع ادامه دارد که در رابطه با پرسش و پاسخ های مسائل شرعی است  را خواهیم داشت اعزام چند روحانی مبلغ و تشکیل کلاس های آموزشی برای این افراد در ربنامه های اجرایی اوقاف است.

وی خاطر نشان کرد: برنامه های اربعین حسینی و تجمع لبیک یا رسول الله در بیست و هشت و بیست و نه صفر  را خواهیم داشت که همت مردم عزیز را می طلبد تا باز هم شاهد اجرای باشکوه این چنین برنامه هایی باشیم.

حجت السلام و المسلمین فرهادی در پایان از اطعام زائرین حسینی در مواکب احداث شده خبر داد و گفت: مواکب پنج روز قبل  از اربعین شروع و تا پنج روز بعد از اربعین ادامه دارد که از سایر استان ها نیز کمک رسانی می شود. 100 نفر مبلغ اعزامی از قم داریم که در این طرح شرکت میکنند، مشاوره و تبلیغ برپایی نماز که بعضا این مبلغین مسلط به دو زبان هستند زبان هایی از جمله ترکی، هندوستان و پاکستان زیرا که افرادی با این زبان از این مسیر به سمت کربلا حرکت می کنند. 

مریم کروشاوی

نظرات بینندگان
آخرین اخبار