انتخابات مجلس دهم برگزار و منتخبین ملت مشخص شدند. به برگزیدگان دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی تبریک و از خداوند برایشان توفیق خدمتگذاری و توانِ حفظ این امانت را خواستارم.
اما چرا تقوای سیاسی در بین سیاستمداران ما رعایت نمیشود؟ مقام معظم رهبری فرموده اند: "سياست به معناى پشتِ هم اندازى و فريب و دروغ گفتن به افكار عمومى، مطلوب اسلام نيست. تقواى سياسى، يعنى انسان در ميدان سياست، صادقانه عمل كند." آیا ما این چنین بوده ایم؟
این اخلاقی است که عده ای به خاطر انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دستاوردهای دولت جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرند؟ رییس جمهور قانونی کشور را که منتخب اکثریت مردم و مورد تایید مقام معظم رهبری است، دشمن رهبری، و به دنبال پروژه ی حذف رهبری از نظام سیاسی جمهوری اسلامی معرفی کنند، رعایت تقواست؟به اسم حمایت از ولایت فقیه، اما با هدف جوسازی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، شدید ترین تخریب ها و تهمت ها را در جلسات و شبکه های مجازی علیه بزرگان نظام انجام می دهند.
شهید مظلوم دکتر بهشتی که خدایش رحمت کند در مقابل شعار "شاه زنازاده است، خمینی آزاده است" برآشفت و گفت: "رضاخان ازدواج كرده، این شعار حرام است.از پلكان حرام نمیشود به بام سعادت حلال رسید."
متاسفانه عده ای همه ی ارزش ها حتی نظام را هم فدای پیروزی در انتخابات می کنند. به قدری فضا را مسموم کرده اند که ما انتقاد منطقی و سازنده هم از دولت نمی توانیم انجام دهیم. چرا که یا ابزاری برای فشار به دولت و بهره برداری جناحی می شود یا در هیاهوی تخریب های ناجوانمردانه شان گم می شود.
آنان که به دنبال دلسرد کردن مردم و کاهش مشارکت مردم در انتخابات هستند تا به اهداف جناحیشان برسند. و مردم را تا زمانی آگاه و بصیر می دانند که فقط مانند خودشان فکر کنند؟
آیا تخریب، و تهمت به رییس جمهور و رییس مجمع تشخیص مصلحت، تضعیف نظام و ریختن آب به آسیاب دشمن نیست؟
فردی که مورد اعتماد و وثوقِ و مردم است را زیر بار شدید ترین حملات صدا و سیما و تریبون های رسمی و غیر رسمی ممنوع التصویر، ممنوع البیان کرده و اجازه ی دفاع از خود هم به او ندهیم اخلاقی است. تقوای سیاسی چه شد؟ من که نماینده مردم هستم نمی دانم این حکم از کجا صادر شده و قانونی هست یا نه. روزی میگویند مصوبه ی شورای امنیت ملی است و روز دیگر از دستور دادستانی سخن می گویند.
مگر نه اینکه طبق اصل سی و هفتم قانون اساسی اصل، برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح اثبات گردد. قانون اساسی که نباید فقط زینت المجلس ما باشد.
خنده دار نیست اگر من الان بگویم سید محمد خاتمی، فردا خبرنگار جرات نکند اسم ایشان را بیاورد و بنویسد دهدشتی گفت: رییس دولت اصلاحات!؟ خنده دار نیست صدا و سیمای ما تصویر نخست وزیر رژیم صهیونیستی را نمایش می دهد، اما از نشان دادن تصویر رییس جمهور اسبق جمهوری اسلامی ابا دارد؟ این گونه است که صدا و سیما به جای وحدت که وصیت همیشگی حضرت امام بود، در اختلافات می دمد.
سخنگوی محترم قوه ی قضاییه جناب آقای محسنی اژه ای. بدون این که قصد داشته باشم به قول شما جوسازی و غوغاسالاری بر علیه قوه ی قضاییه کنم سخنی با شما دارم.
حضرتعالی بر خلاف آموزه های دینی، ترحمی به آبروی خانواده ی فوتبالیست مرحوم نکردید، مقابل دوربین ها از علت مرگش سخن گفتید. در همان جا از صدور کیفرخواست علیه 48 نفر از کسانی که در آتش زدن سفارت عربستان دخالت داشتند خبر دادید. آیا می توان امیدوار بود که حداقل پس از محکومیت این عده هم مردم را از علت اقدامشان، مشوقین، آمران و یا حداقل نام آنها آگاه کنید؟ حمله به سفارت دانسته یا نادانسته موجب کمک به آل سعود، در راستای اهداف ایران هراسی اش و بخصوص برای کمرنگ کردن جنایت منا بود.
بنده به عنوان مسوول پرونده شستا برای آخرین بار از این تریبون، رسما اعلام میکنم: تخلفات عدیده ی سعید مرتضوی برای مجلس اثبات شده. مجلس برای این تحقیق و تفحص ها هزینه می کند، هزاران نفر- ساعت وقت صرف شده، کارشناسان ما از سوی کسانی که مشخص نشد متعلق به کدام نهاد بودند تعقیب می شدند. تهدید شدیم، در انتخابات به شدت تخریب شدیم، اما پا پس نکشیده و نمیکشیم .اما طبق قانون قوه ی قضاییه 3 ماه فرصت داشته به این پرونده رسیدگی کند. با این همه، این نحوه ی رسیدگی در قوه ی قضاییه منطبق با عدل و انصاف و اصل تسریع در رسیدگی به پرونده های کیفری است؟
چرا پرونده های آقای احمدی نژاد سالهاست در مرحله تحقیق و بررسی مانده ؟ چرا قوه ی قضاییه جدیتی به خرج نمیدهد تا آقایان هوس صدارت دوباره و برپا یی امپراتوری دروغ و فساد به سرشان نزند و وعده های آنچنانی ندهند؟ آیا وعده ی دروغ مصداق تخلف انتخاباتی نیست؟ باید کسانیکه به دلیل وعده های دروغ ، هدر دادن بیت المال در افتتاحیه های نمایشی، تخلفات گسترده از قانون، به دادگاه کشاند تا عبرتی برای آیندگان باشد.
به واسطه کوتاهی ها و غفلتهای احتمالی در حوزه وظایف نمایندگی، از مردم عزیز آبادان، خوزستان و ملت بزرگ ایران، و به ویژه مقام معظم رهبری عذرخواهی میکنم. امیدوارم مجلس آینده بسیار جدی تر و بدون توجه به جناح بندی ها، در برخورد با مفاسد اقتصادی عمل کند.