
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید هیچ فردی از فرزندان خوزستان به عنوان وزیر در کابینه دولت حضور ندارد، گفت : انتظار می رود در مدت باقی مانده از عمر دولت آقای روحانی در راستای اتحاد همه اقوام ایرانی، بر اساس اصل شایسته سالاری فردی را از استان خوزستان به عنوان وزیر انتخاب کند.
جواد کاظم نسب الباجی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به احتمال انجام تغییرات در کابینه دولت یازدهم، اظهار کرد : از آنجائی که استان خوزستان 21 هزار شهید در طول دوران دفاع مقدس به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است و به فرموه حضرت امام خمینی(ره) دین خود را به انقلاب ادا کرده، شایسته است که در دولت یازدهم فردی از خوزستان به عنوان وزیر انتخاب شود.
وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید هیچ وزیری از استان خوزستان حضور ندارد، بیان کرد: انتظار داریم که در مدت باقی مانده از عمر دولت آقای روحانی جهت اتحاد همه اقوام ایرانی، بر اساس اصل شایسته سالاری یکی از فرزندان شایسته و توانمند خوزستان را به عنوان جایگزین یکی از سه وزیر مستعفی دولت انتخاب و به مجلس جهت اخذ رای اعتماد معرفی کند
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان خوزستان قلب اقتصادی کشور است، تصریح کرد : با انتخاب فرد شایسته ای از استان خوزستان به عنوان وزیر، زمینه مشارکت فعال مردم خوزستان را در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده فراهم کند.
کاظم نسب الباجی با بیان اینکه استان خوزستان همواره مشارکت خوبی در امر انتخابات داشته است، ابراز امیدواری کرد : رییس جمهور با انتخاب وزیری شایسته از میان فرزندان خوزستان ، نیروهای کارآمد و توانمند خطه را در عرصه اداره امور کشور و دولت شریک کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد : در راستای ترمیم کابینه طی روزهای آینده گزینه های پیشنهادی نمایندگان خوزستان برای جایگزینی وزرای مستعفی همراه با ارائه روزمه کاری قابل قبول، طی نامه ای تقدیم رئیس جمهور محترم خواهد شد.