يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۱۰۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۵

هرهفته اطعام 1000نفر در شهرستان دزفول

خمیدی رئیس اوقاف شهرستان دزفول از اطعام 1000 نفر در شب های محرم خبر داد و گفت: قصد داریم که هرهفته در جمعه شب ها این روال اطعام 1000نفر را در دستور کار خود قرار دهیم و این روند ادامه داشته باشد.
به گزارش صبحانه پرس: خمیدی رئیس اوقاف شهرستان دزفول از اطعام 1000 نفر در شب های محرم خبر داد و گفت: قصد داریم که هرهفته در جمعه شب ها این روال اطعام 1000نفر را در دستور کار خود قرار دهیم و این روند ادامه داشته باشد.

رییس اوقاف دزفول برنامه هایی که قرار است در ایام محرم ادامه داشته باشند را چنین برشمرد و گفت: در آستانه مقدس سبزقبا و موسی کاظم از ابتدای محرم تا آخر ماه صفر برنامه های عاشورایی خود را در تمام بقاع متبرکه خواهیم داشت. همچنین برنامه چلاب نیز درسبز قبا برگزار خواهد شد.

وی افزود: احلی من العسل برنامه ای مشتر ک بین اوقاف، سپاه و ثارالله بود که در دزفول این برنامه نیز اجرا شد. این برنامه شامل حرکت همزمان تمام دسته جات به سوی بقعه ای متبرک بود.

خمیدی در پایان از برپایی خیمیه های معرفت برای پاسخگویی به مسائل شرعی در روزهای محرم خبر داد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار