پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵ | Thursday , 24 July 2025
کد خبر: ۱۰۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۵

انار مسمای گیلان؛ خورش خوشمزه شمالی

انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم:

    ۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
    ۴ پیمانه دانه انار
    ۱/۴ پیمانه پیاز داغ
    ۲ قاشق سوپ خوری روغن
    ۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک , خودکا , مرغابی "
    نمک و فلفل به میزان لازم
 
انار مسما گیلان از خورش های خوشمزه شمالی 

طرز تهیه:

1. قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

2. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

3. حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند ", نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

4. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

5. جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.

6. کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار