شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۴ | Saturday , 12 July 2025
کد خبر: ۱۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۵

کیمیای تکواندو پای خود را به جراح سپرد

به گزارش صبحانه پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون تکواندو، کیمیا علیزاده بانوی مدال آور کشورمان در المپیک 2016 ریو پای خود را به جراح سپرد وی که از ناحیه مچ پای چپ و زانو آسیب دیدگی کهنه داشت، روز شنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت.

پزشک معالج علیزاده عمل جراحی انجام شده روی پای تکواندوکار ایران را موفقیت آمیز توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت، وی بتواند بار دیگر به میادین بین المللی بازگردد.
وی نخستین و تنها زنی ایرانی است که در تاریخ ایران در بازی های المپیک در وزن 57 کیلوگرم زنان موفق به کسب مدال برنز شد. علیزاده در المپیک جوانان 2014 جهان در شهر نانجینگ چین نیز موفق شد مدال طلای وزن 63- کیلوگرم با شایستگی به دست آورد.
وی نخستین مدال طلای خود را در کلاس وزن 59- کیلوگرم مسابقات آزاد 2014 آنتالیا به گردن آویخت. پس از آن موفق شد دومین طلای رقابت های آزاد 2014 گوانجو را به دست آورد. علیزاده توانست در وزن 63- سومین مدال با ارزش المپیک جوانان جهان و چهارمین طلای متوالی خود را در رقابت های قهرمانی نوجوانان 2014 جهان 2014 در چین تایپه و در وزن 52- کسب کند.
دختر نابغه تکواندوکار ایران در رقابت های آزاد 2015 آیندهون هلند در وزن 57- کیلوکرم به دلیل تغییر وزن متوالی در رقابت ها به مدال نقره رسید. پس از آن وی موفق شد دو مدال طلای دیگر از مسابقات بین المللی جام فجر تهران و جایزه بزرگ 2015 مسکو بگیرد.
علیزاده پس از آن در مسابقات جهانی تکواندو 2015 روسیه در وزن 57- کیلوگرم شرکت کرد و توانست به مدال برنز این دوره از رقابت ها دست یافت و با کسب برنز المپیک 2016 ریو مجموع مدال های خود را به عدد 9 برساند.
وی که پیش از المپیک از ناحیه مچ پای چپ و زانو دچار مصدومیت بود و با مصدومیت در المپیک ریو روی شیاپ چانگ رفت.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
آخرین اخبار