شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۱۰۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۱ مهر ۱۳۹۵

خودنماییِ تکه های گلابی روی این کیک اسفنجی

تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .



 تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .

مواد لازم:

  • کره نرم شده : 200 گرم
  •  شکر تصفیه نشده : 175 گرم
  •  تخم مرغ زده شده : 3 عدد
  •  آرد بکینگ پودردار : 150 گرم
  •  پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
  •  شیر : 2 قاشق غذاخوری
  •  گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : 2 عدد
 
طرز تهیه اسفنجی شکلات و گلابی
 
طرز تهیه:

1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .

2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .

3. تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .

4. آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

5. مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .

6. برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .

7. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .

8. بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .

توصیه سرآشپز: 

شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .
نظرات بینندگان
آخرین اخبار